Mobil verisi açık olursa, aradığımızda telefonu çekmiyor ulaşılamıyor diyor ama ararken aynı zamanda whatsapptan mesaj gönderdiğimizde iki tik olup gönderildi oluyor. Bu mümkün mü?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Telefon uçak modundadır ve wifi açıktır bu yüzden whatsapp üzerinden attığın mesajlar gidiyordur.
Mesajlar 10-20 saniye sonra gidiyor. Çekmediğinden olduğunu düşünüyorum. Çekmediğinde arama yaptığımda ulaşılamıyor diyip aynı zamanda whatsapptan iki tik olması mümkün değil mi?
Uçak moduna alıp wifiyi açmışta olabilir, çekmeyen bir yerde yerel ağa bağlanmıştı olabilir..
Her zaman çekmediğinde 10 20 saniye bekliyor ve şu an aradığımda da 10 20 saniye bekledi ve ulaşılamıyor dedi. Uçak moduna alınca karşı taraf aradığında nasıl bir uyarı gidiyor peki?
Hanım efendiciğim ben GSM operatörü değilim, moto kuryeyim abartmayalım lütfen 😂😂😂
Bilginiz yok, anlaşıldı sakin
Bana sakin deme Feriha !
Az önce çok alakasız konuşmamın arasına girince sinirlendim kusura bakma. bir şey sorabilir miyim? Yerel ağa telefondan bağlanınca telefonda herhangi bir simge görünüyor mu?
Problem yok ablacım, hak ettim 😂😂
Evet gözüküyor
Tamam teşekkürler😊Peki telefonu çekmezken mesajın gönderilmesinin arayınca aradığınız kişiye ulaşılamıyor demesinin nedeni mesajın daha küçük boyutlu olması kolayca gönderilmesi olabilir mi?
İmkansız..
tamam teşekkürler👍
Mümkün. Telefonu uçak modunda ise telefonundan wifi açabilir.
Uçak modunu açmadıysa ki çekmediğinden eminim bazı sebeplerden yola çıkarsam. Uçak modunu açmadıysa Aradığınız kişiye ulaşılamıyor derken whatsapp mesajının iki tik olması mümkün mü?
Evet
Her şey evdeki bir wifiye bakar
Wifi yok , wifisiz mümkün mü bu durum?
İmkansız. Başka bir hattı var o zaman
Allah aşkına başka hat ile bu bağlantıyı nasıl kurabildin. Aradığım ve mesaj attığım numara aynı numara, telefondan ulaşılmazken mesaj gönderiliyor diyorum başka hat ne alaka. Keşke biraz akıl ve mantığa uygun yorum yapaydın
Keşke sende ne demek istediğimi anlasaydın
Sende olmayan akılla beni mi yargılıyorsun
Teknolojiden bir haber misin nerede yaşıyorsun sen. Telefonlara 2 hat takılıyor artık öyle bir şey mümkün. Birinin internetini kullanarak İnternete girebilir madem burada yapılan yorumları kabullenmiyorsun o zaman niye soruyorsun. Ne yaparsan yap ya senin gibilerle uğraşamam
Adam uçak moduna almıştır diğer numaranın İnterneti ile de sana mesaj atıyordur anladın mı şimdi
Biz ne okuyorsak sorunda ona göre yorum yapıyoruz. Aldatılıyorsan da bunun hıncını bizden çıkaramazsın
ya da çeken bir yere gidip geliyordur bu kadar basit
Arkadaşım belirli tek bir numaraya whatsapptan mesaj attığımı ve yine aynı numarayı telefon üzerinden aradığımı söylüyorum. Telefondan aradığım numara ile whatsapp aynı numara. Diğer hat olsa onun whatsappı ayrı bu ayrı yanii teknolojinin t sinden senin haberin var mı acaba
Yav anlamıyorsun asıl sen delirttin nasıl biliyorsan öyle yap ya. Uğraşamam seninle. Kaç kere yaptığım şeyi sana anlatmakla uğraşamam yetti artık. Ne halin varsa onu yap. Anladığın çok belli!
Yaaa ahah sen devamlı aldatılıyorsun anlaşılan, algıda seçicilik diye buna denir 😄😂Aradığım ve şu an bahsettiğim bu numara tartışmalı olduğum kardeşimin ve doğuda. Yazık lan acıdım şimdi yaa
Senin gibi evde de var kaç kere konuşuyorum anlatıyorum gösterene kadar anlamıyor senin gibi. Anlama ya. Anlama zaten.
Aldatılmadım. Sen herhalde aldatılıyorsun ki herkesten hıncını çıkarıyorsun.
Tamam beni ilgilendirmez ister kardeşin olsun ister başka bir şeyin. Sana hiçbir şey öğretmem zaten. Ben teknoloji kurduyum. Bir erkekten telefon bekleyen aciz kızlardan değilim. Şimdi git ne yapıyorsan yap. Bir daha da yazma.
Ya 😂😂😂
O yüzden gizlendin sanırım. Neyse iyi geceler 😊
Çattık ya. Sanane ya. İşine bak
Şunu da söylemeden edemeyeceğim, teknoloji kurdu olduğunu söylüyorsun ya aynı telefon içersinde diğer hattın internetini kullanabilmek için de telefonun mobil veriye bağlanabilecek düzeyde çekmesi şart. Telefonuna aradığında ulaşılmıyor yani diğer hattın bir işlevselliği kalmıyor bu durumda.
Bilgilendirmek istedim;)
Sana bir şey diyeyim mi sen anlamıyorsun ne demek istediğimi hala ısrarla devam ediyorsun. O yüzden ne yaparsan yap. Umrumda değil.
Neyi bu kadar savunuyorsun hangi düşünceyle cidden merak ettim
Düzgün bir şekilde gelip konuşsan anlatacağım ama hala dalga geçer gibi konuşuyorsun.
Bi hatta whatsappta gönderilen mesaj ulaşıyor telefonda ulaşılamıyorsa diğer hatta da aynısı yaşanır demektir bunu anlayamıyosun
Tamam anlatabilirsin
Merak ettim gerçekten
1-Telefonda eğer başka bir hat daha varsa benimki gibi 2 tane numarayı kullanmak mümkün. Diğer telefonun hattı ile diğer numaranın WhatsApp ını kullanmak mümkün. Örnek diyelim 34-54 ile bitiyorsa 1. numaran ve İnternetin sadece o hatta varsa ve kişi senin sadece 34-57 numaranı biliyorsa mesaj yine gelir. Sms demiyorum WhatsApp diyorum. 34-57 numarayı uçuş modu yapsan bile yine kullanabilirsin
WhatsAppta
Bak WhatsApp işletme uygulamasını da demiyorum. Özel uygulama var
WhatsApp plus diye bir şey var. Onu kullanıyorsa bir kişi istediği her şeyi yapar 2 numara ile.
Çift tık, tek tık aklına ne geliyorsa her türlü şey var
Sen milletin durumuna baksan bile eğer gözüksün istemiyorsan onun bile yöntemi var
Bir tane orijinal WhatsApp diğeri İnternetten inmiş WhatsApp oluyor ikisi de aynı telefonda yüklü olabiliyor. Normalde bu apkler telefonda orijinali var iken mümkün değil. Ama WhatsApp ta ona özel yapılmış uygulamalar var.
Biliyorum whatsapp plusun bazı özellikleri var fakat çekmediği veya kapalı olduğu anlarda gönderilmemiş bir mesajı gönderilmiş bir mesaj olarak gösterme gibi yersiz bir özelliğin olduğunu düşünmüyorum. Hadi gönderilmiş bir mesajı gönderilmemiş gibi göstermenin bir amacı var gelen msjları engellemek amaçlı ama bu özelliğin bir anacı yok yani
Biraz daha açık yazsana şu an kafamı başkasına verdim.
Bak benim dediğim şu
Telefonundan mesaj atıyorsun ya saat şekli oluyor. Onu mu diyorsun
Eğer öyle ise senin telefonun problemi
Ama adam mesela seni aldatıyor genel düşünelim. Seninle konuştuğu numara WhatsApp plusta mesela. O numarayı da o an çevrimdışı yapmıştır yani uçak modu gibi. Diğer numarayı kullansa bile İnternet olduğu sürece iki WhatsAppa da mesaj gelir. Ama WhatsApp plus kullanırken seçeneklerden bu kişi mesaj gönderdiğinde çift tik değilde İnternetim yokmuş gibi gözüksün istiyorum diye o seçeneği aktif etmiştir o yüzden mesaj gitmiştir ama sen gitmemiştir zannediyorsundur. Canı isterse o seçeneği kaldırır. Çift olur ya da farklı şekilde her türlü ayar var.
Ben bunları denedim oldu.
Olayı tekrar anlatayım. Kardeşimin tek bir numarası var ve o numarayı bi kaç kez aradım uzun süre sessizlik ardından ulaşılamıyor derken aynı numaraya whatsapptan yazdığımda içi boş iki tik oldu, saat işareti değil yani.
Tamam kardeşininki çekmiyordur o şebeke yüzünden oluyor bazen ama benim dediğim şekilde de oluyor. Yarın bir gün birisi canını sıktığında konuşmak istemezsen yaparsın ö
Kardeşin belki de bir yerden İnternet bulmuştur
Askerde mi şu an nerede
O numaraya ulaşılamazken zaten aynı telefon içersindeki diğer hattın yine aynı telefon içersindeki aradığım numaraya nasıl katkısı olsun
Eğer bir başkası olduğunu düşün telefonu çekiyor ama konuşmak istemiyor mesela arkadaşın. Böyle bir yola başvurabilir ama seninki farklı durum kardeşinmiş
Yani bildiğin biri ve yalan söyleyecek biri değil.
Evet şu an askerde
Benim telefonum çekmez iken annemin telefonu hep çekiyordu. Onu telefonuma takmıştım ben köyde
Bazen İnternet paylaşımı yaptım. Büyük ihtimalle kardeşin ortak erişim yolu ile İnternete giriyor olabilir ya da şebekeden kaynaklanıyor.
Bizim evde de bazen oluyor. Arıyorum ama çalmıyor İnternet çekiyor. Şebeke hatası
Askerde ise zor. Eski sevgilimden duydum telefon yasak yatak altına saklıyordu
Whatsapp plus ile ilgili en son yazdığın yorumu şu an farkettim. Ama işte durum şu mesaj gönderilmemiş gibi görünme değil tam zıttı ulaşılamazken çift tik çıkıyor sorun bu ya zaten😊Ulaşılmazken ulaşılmış gibi gösterme özelliği de yapmazlar yani çünkü amacı yok😊
Tamam işte normal bir kişi 2 hat kullanıyorsa ayarlar devre dışı ise diğer WhatsApp gibi tek bir hattın üstünden ikisini de kullanabilir
Farklı bir numara ve İnterneti ile WhatsApp plusu da diğer WhatsApp ayarları gibi kullanırsan mümkün
Hayal gücüne kalmış bir şey. İstesen her şeyi yapabilirsin.
Bunları yazdıktan sonra sil bir erkeğin okumasını istemiyorum. Kızlarımızı kandırırlar aldatırlar karaktersizler
Vebal almak istemiyorum
Çekmeyen veya uçak moduna alınmış bir telefon içersinde iki ayrı hat varsa ve etrafta bağlanabileceği erişim noktası yoksa hiçbir şekilde iki hattan hiçbiri internete bağlanmaz. Çünkü en azından birinin ya çekmesi ya da uçak moduna alınmamış olması gerekir birbirine bağlantı sağlayabilmesi için. Uçak modunda bi kere mobil veriye bağlanmıyor bu mümkün değil nereden araştırırsan bu böyle. Telefon çekmediği durumdaysa zaten mobil veri kullanılamıyor. Yani çift simli bir telefonda iki hat kullanılsa bile telefon çekmiyorsa hiçbir şekilde bağlanmaz. Yine de teşekkür ederim bilgi paylaşımın ve yardım etme gayretin için🙏
Uçak modu demeyelim de benim telefonda ayrı bir özellik var devre dışı bırakıyor. Çekmeyen yerde demiyorum ama çeken yerde olursa diyorum. Rica ederim. O kadar kavga ettik ama helalleşelim ölümlü dünya deprem gerçeği var
Ya tabiki yardımcı olmaya çalıştın o kadar ufak bir sürtüşmeydi hepsi bu😊🥰Benim başından beri anlattığım bu durumda ulaşılamazken aynı telefon içersindeki diğer hattın faydası olmayacağı konusunda şu an sen de buna katılıyorsun sanırım😊Bunu anlatıyorum işte sabahtan beri☺️😄Senin telefonundaki özelliğin ismi ne peki?
Direk devre dışı bırakıyor. Tek bir tuşla. Yalnız bu benim ful olarak bunu görmek istemiyorum diye kaldır. Erkekler biz kızları kandırmasın hepsi çok fena. Yazık biz kızlara
Erkekler görmesin.
Seni engellemiş normal arama da kara listeye almış
Yok muska yazıp kara büyü yapmış...
@kuryeparçası? Hayırdır
Psikoloji okuyorum da, insanları ti ye aldıktan sonra verdikleri tepki üstüne araştırma yapıyorum, kusura bakmayın lütfen
@kuryeparçası 👍👍
Engelleyince anında ulaşılamıyor diyor, engelleme dışında bir durum bu
Bence telefonuna cin girmiş
Aradığımda ulaşılamıyor derken mobil verisi açık olduğu için bi anlık whatsapp mesajının ulaşılması imkansız bir şey mi mümkün mü asıl bunu merak ediyorum?
Whatsappta iki üç kez mesaj gönderdim 4-5 saniye sonra gönderildi. Telefonunu 2-3 kez aradım ulaşılamıyor dedi. Bu durumda whatsapp msjlarının gönderilmesi tuhaf mı?
Caiz değil, şirk e girer
WhatsApp ı wifi den kullanıyor ise hattı çekmiyor dur
@kuryeparçası Boş gürültü yapma, yol allll
@Devrimosmanli Wifi den kullanmıyor mobil verisi açıksa bu durum mümkün mü?
Mümkün değil söylediklerim olmadıkça ihtimali yok gibi bir şey