İnternet & Teknoloji Safaride güvenli değil yazan bir siteye TC kimlik numaramı yazdım, bir şey olur mu? sucuklupasta0 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl la niye takıldınız konuşma tarzıma bu kadar batıyormu Safaride güvenli değil yazan bir siteye TC kimlik numaramı yazdım, bir şey olur mu? Cevapla Site Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
vufugiuh Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Yani tam birsey diyemem ama kendi deneyimlerimden yola cikarak birsey olmaz diye düşünüyorum cunku MSB nin bi web siteside ayni amblemi tasiodu ama guvenilirdj 1 0 Yorumla
üçeksibir2 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Kimlik numaran ile kimse bir şey yapamaz rahat ol 0 0 Yorumla
Yalnızkurt_0634 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Başka bir şey yazdın mı 0 3 Yorumla sucuklupasta0 +1 yıl İsim soyisim falan. d Yorumla Yalnızkurt_0634 +1 yıl Oohh yarın adına şirket açarlar 😂 Yorumla sucuklupasta0 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
MuzluSoda8181 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Ayol ve Aşko kadar itici kelime olamaz mk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ayol diyince kadınsı olmuyorsun Hamiyet abla 1 2 Yorumla su_tanrıcası +1 yıl Ahahahahahhahhah yarıldım 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ediyorum canım tanrıcam @su_tanrıcası Yorumla
Mustii_Trabzonsporli Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Ay çekme gıcık oluyorum ne kadar çirkinsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yani tam birsey diyemem ama kendi deneyimlerimden yola cikarak birsey olmaz diye düşünüyorum cunku MSB nin bi web siteside ayni amblemi tasiodu ama guvenilirdj
Kimlik numaran ile kimse bir şey yapamaz rahat ol
Başka bir şey yazdın mı
İsim soyisim falan. d
Oohh yarın adına şirket açarlar 😂
😂😂😂
Ayol ve Aşko kadar itici kelime olamaz mk
Sen naneyi yedin ayolll
Ayol diyince kadınsı olmuyorsun Hamiyet abla
Ahahahahahhahhah yarıldım 😅😅
Teşekkür ediyorum canım tanrıcam @su_tanrıcası
Ay çekme gıcık oluyorum ne kadar çirkinsin
site adı?