İnternet & Teknoloji En son kime mesaj attığınızı tahmin etmemi ister misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Yapay Zekaya Sor Selamlar... Bu bir can sıkıntısı sorusudur, çıkın çıkın gelin. 😎 En son kime mesaj attığınızı tahmin etmemi ister misiniz? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Tabi ki tahmin edebilirsin kanka :) :D çok kolay zaten 1 2 Yorumla Soran +1 yıl @Coraline-0 😃 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Tabi ki :D Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı. Admine ve ardından KS ye en son da sana mesaj attım tahmine gerek yok 😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki o zaman. 😄 Yorumla tuba-sueda +1 yıl 😃😃 Yorumla
serfo Takip Et Xper 4 Yaş: 73 , eic 56% +1 yıl Et bakalım. merak ediyorum ne palavra gelecek 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hemen etmen lazım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevgiline Yorumla
γυναίκα Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ben de koştum. Hadi bil. Sen bilirsin. 😻 1 8 Yorumla Soran +1 yıl @frenchgirl16 😌 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl 😏 Yorumla γυναίκα +1 yıl @frenchgirl16 😻😂😂 Yorumla γυναίκα +1 yıl Bildiiiiiinn. Sana muhallebili kadayıf vercem. 🐥 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm. 🌸 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Bana da bana daaaa Yorumla γυναίκα +1 yıl @frenchgirl16 tabii ki kızlara özel zaten. 🤤 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl 🫠ne sevap işledim yine ben Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Et baakalım 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Yakın bir arkadaşına sanırım. Yorumla γυναίκα +1 yıl Kim kim? Yorumla KnightsSword +1 yıl Kim kim diyen ahshahahshsa Yorumla KnightsSword +1 yıl Doğru tahmin yakın bir arkadaşımmış shdd Yorumla γυναίκα +1 yıl Aslında uzak bir arkadaşınım. 🤭 Yorumla KnightsSword +1 yıl Vov... espriye mi gülsem yoksa şimdi ciddiye mi alsam dediğini arada kaldım hsndf Yorumla γυναίκα +1 yıl Sen gül diye töftee. 👾 Yorumla KnightsSword +1 yıl İyi hadi güleyim 😂😂 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ay evet et 😍 ama wp den mi KS den mi yaaa 1 6 Yorumla Soran +1 yıl En son kimse artık, arkadaşına? 😃 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Arkadaştan öte diğer yarım gibi @γυναίκα -_- ben bilirsin diye tahmin ettim 😭 Yorumla Soran +1 yıl Yiaa, tahmin etmişim gibi yapalım mıı 😌 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Olurr 🥰🙃😘 Yorumla γυναίκα +1 yıl Evöööt benimle. 😻🤗 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl 😏 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Evet alalım tahmini. 🤔 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ailenden birisine Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Gönder gelsin 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yakın bir arkadaşına Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Sayılır 😅 Yorumla
kaz-ayagi Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl çorbada tuzumuz olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yakın bir arkadaşına Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Tahmin et bakalım isim söylemen lazım 😳 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kız arkadaşın diyelim. 😃 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Hayır 🙃 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Hadi bakalım kolay gele 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ailenden birisine Yorumla avigor +1 yıl Bilemedin Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl daha tahmin ettiğin olmadı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşına Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl bilemedin tatlım Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 542 cevap paylaştı. En son kime mesaj attım tahmin edebilirsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ailenden birisine Yorumla Portakal-Çiçeğii +1 yıl Evet 🤭 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 789 cevap paylaştı. Evet tahmin bekliyorum.. 😮💨 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Sevgiline Yorumla ZodiacK +1 yıl Hayır 😮💨 Yorumla Soran +1 yıl Yakın bir arkadaşına? 😃 Yorumla ZodiacK +1 yıl Hayır hayır 😮💨 Yorumla Soran +1 yıl Ailenden birisine? Son bu. 😃 Yorumla ZodiacK +1 yıl Hayır 😮💨 hiç tahmin edemiyorsun ya Yorumla Soran +1 yıl Üzdün ama... Söyle bari. 🙄 Yorumla ZodiacK +1 yıl Son bir tahmin 😮💨Gerilim müzikli 🤧 başlatıyorum 🎶🎶 Yorumla Soran +1 yıl İşin ile ilgili birisine? 😃 Kesin bu da yanlış kfodkdod Yorumla ZodiacK +1 yıl Üzgünüm.. 😌 Yorumla ZodiacK +1 yıl En son kısa bir bankaya mesaj attım 😮💨😮💨 Yorumla Soran +1 yıl Ah bee. 😃 Yorumla
sarpdogukanlı Takip Et Bilge Yaş: 53 , eic 55% +1 yıl edebilir misin :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İş arkadaşına Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tamda şu an mesaj attım birine bil bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ailenden birisine Yorumla Eylulemira +1 yıl Ohooo bana nokta atısı yap Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tahmin etmen imkansız gibi ama et bakalım. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İmkansız mı hmm, sanki bir kuruma mesaj attın gibime geldi Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Hayır 🙂 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 991 cevap paylaştı. Tabi ki buyrun lütfen. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşına Yorumla novel +1 yıl Zekice :) Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur, tahmininizi alayım. 0 0 Yorumla
Kaptan_Cousteauu Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Tahmin edebilirsin Ama bilemezsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir kuruma Yorumla Kaptan_Cousteauu +1 yıl Dediğim gibi tahmin ama yanlış tahmin Yine de teşekkürler Yorumla
sonmezsfk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Et bakalım ☺️ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşına Yorumla sonmezsfk +1 yıl Aynen öyledir 😁 Yorumla
FreePowerFull Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Olut 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ailenden birisine Yorumla FreePowerFull +1 yıl Gibi Yorumla
BilzerianEfendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşına Yorumla
emlaltınok Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşına Yorumla emlaltınok +1 yıl Hayır Yorumla
_Milagros_ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Buyrun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İş arkadaşına Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Olur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşına Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Kız kardeşime atmışım ama o da benim hem kardeşim hem arkadaşım o yüzden yeyy bildin 😂😻 Yorumla Soran +1 yıl Yuppii. 😌 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. Olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşına Yorumla thecutewitch +1 yıl Hayır ablamaydı Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Et bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kız arkadaşına varsa. 😃 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Dogru asyalı. Şimdi manitaya wpdan yazdım 😂 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Söylee 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yakın arkadaşına Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Gönder gelsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İş arkadaşına Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl Arkadaşıma ama is arkadaşım değil Yorumla
Taşyürek12 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Evet lütfen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yakın arkadaşına Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yakın bir arkadaşına Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl Yanlış her zamanki gibi Yorumla Soran +1 yıl Yinliş hir ziminki gibi... Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl Bidi bidi bidi Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Et hadi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşına Yorumla Ash_Ketchum +1 yıl Bildin 🥇 Yorumla
sudekoo Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Et et ettt 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşına Yorumla sudekoo +1 yıl Yanlış Yorumla
isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Et bakalmm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşına Yorumla isimsizdiss +1 yıl Eveett Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 558 cevap paylaştı. Et bakalım. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kız arkadaşına Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl Cinsiyet yanlış oldu 😅 Yorumla Soran +1 yıl Erkek arkadaşına * 😄 Yorumla
Tezcan_Ağa Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İş arkadaşına Yorumla Tezcan_Ağa +1 yıl Doğru aferin Yorumla
Elenìel Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Olurrr 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevgiline Yorumla Elenìel +1 yıl Doğru 😅 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Et bakim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yakın bir arkadaşına Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Yakın bi arkadaş olsun hadi 😀 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederizz. 😄 Yorumla
Fısıldayankız1 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Et bakim kemdb 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yakın bir arkadaşına Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı. Tabi, buyrun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yakın bir arkadaşına
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Et bakalim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşına Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşına Yorumla alicelosangeles +1 yıl Hayir 🙂 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Olur. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yakın bir kız arkadaşına Yorumla madina1 +1 yıl Onu erkek yaparsak çok doğru, evet Yorumla Soran +1 yıl Değiştirdik kızçem. 😃 Yorumla madina1 +1 yıl Thankss 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ricaaa. 😌 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. Haydi et et et 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşına Yorumla u MustiEmre +1 yıl Doğru tahmin 💐 Yorumla Soran +1 yıl 🌸🌸 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 456 cevap paylaştı. Evett 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşına Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 603 cevap paylaştı. Olur et 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İş arkadaşına aşko Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl ❌❌ Yorumla
merytc4n Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl taahminet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşına Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,5b cevap paylaştı. Elbette 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşına Yorumla
şivred Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Et bakalim kimmiş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yakın arkadaşına Yorumla şivred +1 yıl Yo sana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Tabi ki tahmin edebilirsin kanka :) :D çok kolay zaten
@Coraline-0 😃
Tabi ki :D
Admine ve ardından KS ye en son da sana mesaj attım tahmine gerek yok 😄
Peki o zaman. 😄
😃😃
Et bakalım. merak ediyorum ne palavra gelecek
Hemen etmen lazım
Sevgiline
Ben de koştum. Hadi bil. Sen bilirsin. 😻
@frenchgirl16 😌
😏
@frenchgirl16 😻😂😂
Bildiiiiiinn. Sana muhallebili kadayıf vercem. 🐥
Teşekkür ederimm. 🌸
Bana da bana daaaa
@frenchgirl16 tabii ki kızlara özel zaten. 🤤
🫠ne sevap işledim yine ben
Et baakalım
Yakın bir arkadaşına sanırım.
Kim kim?
Kim kim diyen ahshahahshsa
Doğru tahmin yakın bir arkadaşımmış shdd
Aslında uzak bir arkadaşınım. 🤭
Vov... espriye mi gülsem yoksa şimdi ciddiye mi alsam dediğini arada kaldım hsndf
Sen gül diye töftee. 👾
İyi hadi güleyim 😂😂
Ay evet et 😍 ama wp den mi KS den mi yaaa
En son kimse artık, arkadaşına? 😃
Arkadaştan öte diğer yarım gibi @γυναίκα -_- ben bilirsin diye tahmin ettim 😭
Yiaa, tahmin etmişim gibi yapalım mıı 😌
Olurr 🥰🙃😘
Evöööt benimle. 😻🤗
😏
Evet alalım tahmini. 🤔
Ailenden birisine
Gönder gelsin 😅
Yakın bir arkadaşına
Sayılır 😅
çorbada tuzumuz olsun
Yakın bir arkadaşına
Tahmin et bakalım isim söylemen lazım 😳
Kız arkadaşın diyelim. 😃
Hayır 🙃
Hadi bakalım kolay gele
Ailenden birisine
Bilemedin
daha tahmin ettiğin olmadı
Arkadaşına
bilemedin tatlım
En son kime mesaj attım tahmin edebilirsin
Ailenden birisine
Evet 🤭
Evet tahmin bekliyorum.. 😮💨
Sevgiline
Hayır 😮💨
Yakın bir arkadaşına? 😃
Hayır hayır 😮💨
Ailenden birisine? Son bu. 😃
Hayır 😮💨 hiç tahmin edemiyorsun ya
Üzdün ama... Söyle bari. 🙄
Son bir tahmin 😮💨
Gerilim müzikli 🤧 başlatıyorum 🎶🎶
İşin ile ilgili birisine? 😃 Kesin bu da yanlış kfodkdod
Üzgünüm.. 😌
En son kısa bir bankaya mesaj attım 😮💨😮💨
Ah bee. 😃
edebilir misin :)
İş arkadaşına
Tamda şu an mesaj attım birine bil bakalım
Ailenden birisine
Ohooo bana nokta atısı yap
Tahmin etmen imkansız gibi ama et bakalım.
İmkansız mı hmm, sanki bir kuruma mesaj attın gibime geldi
Hayır 🙂
Tabi ki buyrun lütfen.
Arkadaşına
Zekice :)
Olur, tahmininizi alayım.
Tahmin edebilirsin Ama bilemezsin
Bir kuruma
Dediğim gibi tahmin ama yanlış tahmin Yine de teşekkürler
arkadaşık enese mesaj attım
Et bakalım ☺️
Arkadaşına
Aynen öyledir 😁
Olut
Ailenden birisine
Gibi
Olur
Arkadaşına
Evet
Arkadaşına
Hayır
Buyrun
İş arkadaşına
Olur
Arkadaşına
Kız kardeşime atmışım ama o da benim hem kardeşim hem arkadaşım o yüzden yeyy bildin 😂😻
Yuppii. 😌
Olur
Arkadaşına
Hayır ablamaydı
Et bakalım
Kız arkadaşına varsa. 😃
Dogru asyalı. Şimdi manitaya wpdan yazdım 😂
Söylee
Yakın arkadaşına
Gönder gelsin
İş arkadaşına
Arkadaşıma ama is arkadaşım değil