Vergi gelmeden telefon alacagim? Samsungtan hangi modeli önerirsiniz?

6 yıldır elimdeki cihazi kullaniyorum. Butcem 12 bin lira. Samsung istiyorum. Yillardir samsung kullandim sıkıntı yaşamadim. Iki tane 6 yillik samsung telefonum var. Simdi de orta-iyi bir sey alip onumdeki 5-6 seneyi cikarmak istiyorum.

Vergi gelecekmis. Bugun yansitirlar diye korktum ama gelmemis simdilik. Bazi modelleri sordum malum teknoloji marketlere stogumuz yok dediler.

Vatanda yeni a34 cihazi gelmis. Ona baktim fena degil. Damla centik olayi ve 6 gb ram olmasi beni biraz itti. Cihaz neden 8 gb ram degil anlayamadim. Internette her yerde 8 ram olarak gozukuyor oysa. Yanlis mi baktim diyecegim ama bilmiyorum. Ozelliklerde 6gb yaziyordu.

Yani 8 gb ram olsa damla centigi belki gozden cikarabilirdim. Bir de bugun turkcelle sordum. Istediginiz model stokta yok bu haftaaici gelecek dedi. Fiyat dedim. Yeni vergilendirme ile ne olur bilemiyorum simdi fiyat veremem dedi. Ne yapayim bana bir akil verin?

Biraz daha mi bekleyeyim? Beklesem fiyatlar cok artar diye korkuyorum. A54 te yeni cikacak. Daha gelmemis bayilere. Ona da bakacaktim ama 13 bine alacagimiz telefon simdi vergi falan diyerek 15-16 olursa daha hic alamam.

Vergi gelmeden telefon alacagim? Samsungtan hangi modeli önerirsiniz?