İnternet & Teknoloji Kronometremi ayarlayamıyorum bakar mısınız lütfennn? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor sıfırlayınca falan 0 tam görünmüyor, misal şu an 2 saati gösteriyor ancak 2 rakamı da net görünmüyor neden böyle yeni aldımmm? Kronometremi ayarlayamıyorum bakar mısınız lütfennn? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 583 cevap paylaştı. Led ekranı bozuk büyük ihtimalle devrede bir aşınma olabilir yenisini versinler 0 12 Yorumla Soran +1 yıl kullandınız mı daha önce Yorumla Soran +1 yıl değişim yapacağım Yorumla umutymw +1 yıl Kullanmadımda mühendisim ben her makinenin arızasını az çok tahmin edebiliyorum Yorumla Soran +1 yıl Of ya değişim yapsam kaç günde gelir yenisi Trendyoldan aldim Yorumla umutymw +1 yıl Eskisini aldıkları zaman anca yenisi yola çıkar bir haftayı bulur sanırım Yorumla Soran +1 yıl Of ya deneme çözüyordum tam da Yorumla umutymw +1 yıl Telefonunda yok mu kronometre Yorumla Ceryancı-Kız +1 yıl LED ekranı bozukmuş muş mühendismiş miş vs. Bunda LED ekran yok kardeş. Yorumla Soran +1 yıl Var da telden tutunca irademe hakim olamayıp instaya falan giriyom Yorumla umutymw +1 yıl Led işte ekran ne ya Yorumla Ceryancı-Kız +1 yıl LED Light Emitting Diode. Yani ışık yayan diyot. Bunun neresi ışık yayıyor? Yorumla umutymw +1 yıl O rakamları ışık yaydığı için görebiliyoruz zaten bir tane ışığı yaymadığı için o 2 rakamı tam gözükmüyor o yaydığı ışıklardan birinde sıkıntı var yani Yorumla
BenLookie Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Piksel bozuklugu var cakmagin icindeki cit citla ucundan elektirik ver duzelir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl iyice bozulur uğraşamam ya Yorumla BenLookie +1 yıl Bozulmaz Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Git değiştir bir tane ledi bozuk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ondan böyle di mi ben de diyorum acaba ben mi ayarlayamadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Led ekranı bozuk büyük ihtimalle devrede bir aşınma olabilir yenisini versinler
kullandınız mı daha önce
değişim yapacağım
Kullanmadımda mühendisim ben her makinenin arızasını az çok tahmin edebiliyorum
Of ya değişim yapsam kaç günde gelir yenisi Trendyoldan aldim
Eskisini aldıkları zaman anca yenisi yola çıkar bir haftayı bulur sanırım
Of ya deneme çözüyordum tam da
Telefonunda yok mu kronometre
LED ekranı bozukmuş muş mühendismiş miş vs. Bunda LED ekran yok kardeş.
Var da telden tutunca irademe hakim olamayıp instaya falan giriyom
Led işte ekran ne ya
LED Light Emitting Diode. Yani ışık yayan diyot. Bunun neresi ışık yayıyor?
O rakamları ışık yaydığı için görebiliyoruz zaten bir tane ışığı yaymadığı için o 2 rakamı tam gözükmüyor o yaydığı ışıklardan birinde sıkıntı var yani
Piksel bozuklugu var cakmagin icindeki cit citla ucundan elektirik ver duzelir
iyice bozulur uğraşamam ya
Bozulmaz
Git değiştir bir tane ledi bozuk
ondan böyle di mi ben de diyorum acaba ben mi ayarlayamadım