İnternet & Teknoloji 2 ay Snapchatte biri mesaj attığı zaman ne yazdığını sohbeti açmadan görebilir miyiz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Biri size mesaj yazdigi zaman ne yazdığını sohbeti açmadan görebiliyor muyuz? Snapchatte biri mesaj attığı zaman ne yazdığını sohbeti açmadan görebilir miyiz? Cevapla 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yilmaz64 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% 2 ay Evet ekrani altta 3 tuş var oraya bas ekrani çek interneti kapat gir 0 4 Yorumla Soran 2 ay Ama o zaman görüldü oluyor Yorumla Yilmaz64 2 ay Evet maalesef yok snapcahatta adin ne Yorumla Yilmaz64 2 ay Benim Metiny7545 ekle Yorumla Yilmaz64 2 ay Youtube de araştir bakalim gorsun varsin nolcakki karşi Yorumla
kararsızbiriisi7 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 , eic 100% 15 gü ben yapabiliyorum özelden yazarsan anlatabilirim 0 0 Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 87% 2 ay Hayir 0 4 Yorumla Soran 2 ay Emin misin Yorumla Marlboro-Rəd 2 ay Hadi bana inanmadım eyvallah diğer arkadaşlarda aynısını yazmış hala emin misin diyorsun 😀 Yorumla Soran 2 ay Emin olmak istiyorum Yorumla Marlboro-Rəd 2 ay Ben eminim bana güveniyor musun Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 9,9b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet ekrani altta 3 tuş var oraya bas ekrani çek interneti kapat gir
Ama o zaman görüldü oluyor
Evet maalesef yok snapcahatta adin ne
Benim Metiny7545 ekle
Youtube de araştir bakalim gorsun varsin nolcakki karşi
ben yapabiliyorum özelden yazarsan anlatabilirim
Hayir
Emin misin
Hadi bana inanmadım eyvallah diğer arkadaşlarda aynısını yazmış hala emin misin diyorsun 😀
Emin olmak istiyorum
Ben eminim bana güveniyor musun
hayuerrr
göremeyiz
Hayır.
Hayır göremezsin
Kullanmiyorum
Evet