Yeni tel almayı istiyorum, büyük ve geniş olmasını istiyorum, hangisi daha iyi sizce özellikler bakımından?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
iOS mu android mi kullanmayı tercih ediyorsun önce onu belirle ona göre iPhone 13 ya da s23 almaya karar verirsin.
Ben çok geniş ve büyük bi telefon istiyorum yıllarca android kullandigim için ona alışkınım, iphone de almayı istiyorum ama bana büyük ve geniş gelmiyo, arkadaşım da iphone 1 aldı 2 hafta önce ama elime alınca çok küçük geldi şahsen
S23 tam senlik o zaman. İphonelarda büyük ekran için pro Max falan alman lazım
Peki pro max ile samsung karşılaştırırsak hangisi daha büyük ve geniş
S23 6.1 inç diyor iPhone 13 pro Max 6.7
Sanırım iphone nin çerçevesi ve centigi bayağı bi ter kapladığı için bana küçük geldi bilmiyorum
En iyisi bir teknoloji mağazasına gidip almadan önce hepsini görmek
Evet, özellik bakımından hangisi daha iyi peki sence
Ya normal hayatında Instagramda dolaşıp YouTubeda video izleyip çıkıyorsan özelliklerinin pek de bir anlamı yok aslında. Yine de almadan önce birçok inceleme videosu izleyebilirsin
Anladım teşekkürler ❤
Aralarında boy anlamında en uzun, iPhone 11. Özellik anlamında söylersen Galaxy S23 aralarında en iyisi. iPhone 11 ya da 13 diyenler olursa aldırma.
Nasil kolay para kazanıyorsunuz anlamiom. Bizim g*tumuz zikilio anca 4 5 ay da S23 alabiliriz
Bizde para s*cmiyoruz, ama tel bozulunca mecbur paraya kıymak zorundayız kendimizden almıyoruz
Keyfimizden*
Telefon alirsin eyw ama s23 40 bin tl bi telefona 40 bin tl vermek ne bileyim yani 🤔
Oha abartma 40 tl olan s23 ultra büyük ihtimalle ben internetten almayı düşünüyorum çünkü daha uygun fiyatlı ve trendyol, vatan gibi sitelerde 26 bin en fazla
Iphone 13 de olabilir s23 de ama ben s23 seçerdim
Neden
Özellikleri daha iyi gibi ama asıl etkin sebep diğer teknoloji aletleri ile kolay uyum sağlaması
şu an kullandığın nedir
Galaxy j4 plus
O kadar para telefona verilmez pc yoksa pc almanı öneririm
İphone
Neden
Daha iyi çünkü
İphone 13
İPhone
Neden
Kullanışlı olarak telefonu çok hızlı kullanabilmeniz ve hızlı hareket edebilmesi için zaten tuşlar yok.
S23 tabikide
Neden
Büyük geniş. Kamera iyi. Herşryi iyi