Ben çok geniş ve büyük bi telefon istiyorum yıllarca android kullandigim için ona alışkınım, iphone de almayı istiyorum ama bana büyük ve geniş gelmiyo, arkadaşım da iphone 1 aldı 2 hafta önce ama elime alınca çok küçük geldi şahsen
Ya normal hayatında Instagramda dolaşıp YouTubeda video izleyip çıkıyorsan özelliklerinin pek de bir anlamı yok aslında. Yine de almadan önce birçok inceleme videosu izleyebilirsin
Oha abartma 40 tl olan s23 ultra büyük ihtimalle ben internetten almayı düşünüyorum çünkü daha uygun fiyatlı ve trendyol, vatan gibi sitelerde 26 bin en fazla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
iOS mu android mi kullanmayı tercih ediyorsun önce onu belirle ona göre iPhone 13 ya da s23 almaya karar verirsin.
Ben çok geniş ve büyük bi telefon istiyorum yıllarca android kullandigim için ona alışkınım, iphone de almayı istiyorum ama bana büyük ve geniş gelmiyo, arkadaşım da iphone 1 aldı 2 hafta önce ama elime alınca çok küçük geldi şahsen
S23 tam senlik o zaman. İphonelarda büyük ekran için pro Max falan alman lazım
Peki pro max ile samsung karşılaştırırsak hangisi daha büyük ve geniş
S23 6.1 inç diyor iPhone 13 pro Max 6.7
Sanırım iphone nin çerçevesi ve centigi bayağı bi ter kapladığı için bana küçük geldi bilmiyorum
En iyisi bir teknoloji mağazasına gidip almadan önce hepsini görmek
Evet, özellik bakımından hangisi daha iyi peki sence
Ya normal hayatında Instagramda dolaşıp YouTubeda video izleyip çıkıyorsan özelliklerinin pek de bir anlamı yok aslında. Yine de almadan önce birçok inceleme videosu izleyebilirsin
Anladım teşekkürler ❤
Aralarında boy anlamında en uzun, iPhone 11. Özellik anlamında söylersen Galaxy S23 aralarında en iyisi. iPhone 11 ya da 13 diyenler olursa aldırma.
Nasil kolay para kazanıyorsunuz anlamiom. Bizim g*tumuz zikilio anca 4 5 ay da S23 alabiliriz
Bizde para s*cmiyoruz, ama tel bozulunca mecbur paraya kıymak zorundayız kendimizden almıyoruz
Keyfimizden*
Telefon alirsin eyw ama s23 40 bin tl bi telefona 40 bin tl vermek ne bileyim yani 🤔
Oha abartma 40 tl olan s23 ultra büyük ihtimalle ben internetten almayı düşünüyorum çünkü daha uygun fiyatlı ve trendyol, vatan gibi sitelerde 26 bin en fazla
Iphone 13 de olabilir s23 de ama ben s23 seçerdim
Neden
Özellikleri daha iyi gibi ama asıl etkin sebep diğer teknoloji aletleri ile kolay uyum sağlaması
şu an kullandığın nedir
Galaxy j4 plus
O kadar para telefona verilmez pc yoksa pc almanı öneririm
İphone 13
İPhone
Neden
Kullanışlı olarak telefonu çok hızlı kullanabilmeniz ve hızlı hareket edebilmesi için zaten tuşlar yok.
İphone
Neden
Daha iyi çünkü
S23 tabikide
Neden
Büyük geniş. Kamera iyi. Herşryi iyi