Samsung telefon önerisi yapar mısınız?

Bugun telefon alacagim. Kafamdaki telefonlar a73, a54, a53. Eger damla centige kafayi takmazsam a33 ya da a34 olabilir. Belki a23 bile olabilir. Butcem 12 bin diyeyim. En fazla 1500 daha koyabilirim daha da koyamam.

Yalnız simdi parayı yanima alirken 12 bin liranin bir telefon icin cok oldugunu farkettim. Yani kazanmak kolay degil. Bu kadar parayi kasada cikarip nasil verecegim diye dusundum. Öğrenciyim. Bir gelirim yok. Babam harclik veriyor oyle biriktirdim bu parayi. Kimbilir kac senede birikti.

Ama elime alınca gercekten cok geldi. O yuzden uygun bir sey mi alsam diye dusunmeye basladim ama ben her yil telefon degistiren biri degilim. Aldigim urunu sonuna kadar kullanan biriyim Elimde j7 var. Yillardir kullaniyorum. Artik değiştirme vakti geldi diye degistiriyorum. Bazi aksaklıklar yapiyor artik. Kendi kendine kapanip duruyor, donuyor falan. Hani duzgun calissa daha da kullanirdim belki.

Hani bunu dusunurekte bir kere iyisini al 12 bini ver yine 6-7-8 sene kullan kafasindayim ama cok para ya her türlü. Tam ekran istiyorum hosuma gidiyor. Ne yapsam bilemedim? Hangisini alayim sizce? Fiyat performans olarak öneriniz olur mu bana. Samsung dışında öneri yapmayin. Samsunglari beğeniyorum.

Bu butce dahilinde önerileriniz neler? Bir de sar degeri dusuk olursa sevinirim. Bircok insan gibi telefonu cok kullaniyorum ve oyle fazla radyasyona maruz kalmak istemiyorum. A73 ün sar degeri cok yuksek mesela. O yuzden biraz vazgeciyor gibiyim bu cihazdan.

Samsung telefon önerisi yapar mısınız?