Bugun telefon alacagim. Kafamdaki telefonlar a73, a54, a53. Eger damla centige kafayi takmazsam a33 ya da a34 olabilir. Belki a23 bile olabilir. Butcem 12 bin diyeyim. En fazla 1500 daha koyabilirim daha da koyamam.
Yalnız simdi parayı yanima alirken 12 bin liranin bir telefon icin cok oldugunu farkettim. Yani kazanmak kolay degil. Bu kadar parayi kasada cikarip nasil verecegim diye dusundum. Öğrenciyim. Bir gelirim yok. Babam harclik veriyor oyle biriktirdim bu parayi. Kimbilir kac senede birikti.
Ama elime alınca gercekten cok geldi. O yuzden uygun bir sey mi alsam diye dusunmeye basladim ama ben her yil telefon degistiren biri degilim. Aldigim urunu sonuna kadar kullanan biriyim Elimde j7 var. Yillardir kullaniyorum. Artik değiştirme vakti geldi diye degistiriyorum. Bazi aksaklıklar yapiyor artik. Kendi kendine kapanip duruyor, donuyor falan. Hani duzgun calissa daha da kullanirdim belki.
Hani bunu dusunurekte bir kere iyisini al 12 bini ver yine 6-7-8 sene kullan kafasindayim ama cok para ya her türlü. Tam ekran istiyorum hosuma gidiyor. Ne yapsam bilemedim? Hangisini alayim sizce? Fiyat performans olarak öneriniz olur mu bana. Samsung dışında öneri yapmayin. Samsunglari beğeniyorum.
Bu butce dahilinde önerileriniz neler? Bir de sar degeri dusuk olursa sevinirim. Bircok insan gibi telefonu cok kullaniyorum ve oyle fazla radyasyona maruz kalmak istemiyorum. A73 ün sar degeri cok yuksek mesela. O yuzden biraz vazgeciyor gibiyim bu cihazdan.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sana şunu söyleyeyim:
O kadar para verebileceksen A serisini falan alma.
Bu daha iyi dediklerinden muhtemelen:
https://www.amazon.com.tr/Samsung-Galaxy-Ak%C4%B1ll%C4%B1-Telefon-Beyaz/dp/B09JZTFQ58/ref=sr_1_4?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=Z72VK5JGQ40U&keywords=samsung+s20+fe&qid=1679919794&s=electronics&sprefix=samsung+s20+f%2Celectronics%2C122&sr=1-4
Merhaba bayağı zaman geçmiş ama ne aldınız acaba
Galaxy A51 tavsiye ederim
Yeni cihaz istiyorum aslinda. A53 ya da a54 nasil sence? Bunlarinda vucut sar degerleri yuksek ama piyasada baska da telefon yok
Pek a51 den farkı yok hepsi birbirine benzerlikte
A54 ve A53 de öyledir yani netden epeyden bakabilirsiniz ya da YouTube dan ikisini karşılaştırma yapıp özellikleri vs. Detaylı izleyebilirsiniz.
2 haftada o kadar cok video izledim ki. Yorumlara falanda cok baktim. 53 ve 73 ün sar degerlerinin yuksek oldugunu ve ayni ozellikte sar degeri dusuk baska telefonlara bakabilirsiniz tarzi yorumlar var. Benimde kafam cok karisik. Tam icime sinen bir telefon olmadi. Bir de fiyatlarda cok yüksek. 28 marttan sonra tekrar vergilendirme gelecek diyorlar. O yüzden bugun aldim aldim yoksa daha daha artarsa alamam gibi
Siz bilirsiniz
Sadece tavsiye sundum