İnternet & Teknoloji C2 uygulamasında neden kimse cevap vermiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Neden cevap vermiyor genelde link birakmama ragmen? Taktikleriniz var mii Güncellemeler+1 yıl Yo sosyal yasantiden skldm sanal denemek istiyorum sadece tavsiye ici tsk C2 uygulamasında neden kimse cevap vermiyor? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ᔕEᐯIᗰᔕIᘔ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl O uygulamayı hala kullanan var mı yaa 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ben yeniyim :( Yorumla ᔕEᐯIᗰᔕIᘔ +1 yıl Ergen doludur orası boş ver 😂 Yorumla Soran +1 yıl Nereyi kullanayim peki Yorumla ᔕEᐯIᗰᔕIᘔ +1 yıl İlla bir yer kullanmana gerek var mı Yorumla Soran +1 yıl Evet yeni insanlar tanimak istiyorum sanal bile olsa degisiklik olur Yorumla ᔕEᐯIᗰᔕIᘔ +1 yıl Sanal olması sana pek bir şey katmaz ki öyle bir platformda hiçbir şey olmaz çünkü en son hatırladığım kadarıyla baya boş bir uygulamaydi çevreni gittigin mekanlari değiştirebilirsin bunun icin Yorumla ᔕEᐯIᗰᔕIᘔ +1 yıl illa bir uygulama kullanmak istiyorum diyorsan id diye bir uygulama vardı arayıp sohbet edebiliyorsun onu kullan Yorumla Soran +1 yıl Yo sosyal yasantiden skldm sanal denemek istiyorum sadece tavsiye icin tsk Yorumla ᔕEᐯIᗰᔕIᘔ +1 yıl Rica ederim iyi sabahlar Yorumla
Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl C2 yi ergenler istila etti kullanılmaz şu zamanda 1 0 Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 369 cevap paylaştı. orada ya joh ya poh olman lazım yoksa zor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O uygulamayı hala kullanan var mı yaa
Ben yeniyim :(
Ergen doludur orası boş ver 😂
Nereyi kullanayim peki
İlla bir yer kullanmana gerek var mı
Evet yeni insanlar tanimak istiyorum sanal bile olsa degisiklik olur
Sanal olması sana pek bir şey katmaz ki öyle bir platformda hiçbir şey olmaz çünkü en son hatırladığım kadarıyla baya boş bir uygulamaydi çevreni gittigin mekanlari değiştirebilirsin bunun icin
illa bir uygulama kullanmak istiyorum diyorsan id diye bir uygulama vardı arayıp sohbet edebiliyorsun onu kullan
Yo sosyal yasantiden skldm sanal denemek istiyorum sadece tavsiye icin tsk
Rica ederim iyi sabahlar
C2 yi ergenler istila etti kullanılmaz şu zamanda
orada ya joh ya poh olman lazım yoksa zor