22 yaşındayım yaklaşık 10 gündür kullanıyorum sosyal medyayı. Takipçi sayım 150 civarı fakat başka insanların profillerine bakıyorum hep 700-800-1000 falan takipçisi var.
Koyduğum fotoğraflar da kaliteli yani 3-4 tane foto koydum iyi olanları koydum Böyle profili olan erkek hakkında ne düşünülür? Ezik bir profil mi?
Koyduğum fotoğraflar da kaliteli yani 3-4 tane foto koydum iyi olanları koydum Böyle profili olan erkek hakkında ne düşünülür? Ezik bir profil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Az takipçili efendi olanlar her zaman 1-0 ondedir. Takipcisi cok olanlar nası anlatsam bilmiyorum ama cok aldatılma garantili tipler oluyor. Sevmiyorum bir kız olarak sahsen.
Peki neden o tarz kişilerin talepleri çok bunu anlamıyorum bir türlü
Genelde onlar daha tip olarak vücut olarak iyi kisiler oluyor bence, bu yüzden kızlar cok ilgi gösteriyor ay cok yakisikli ay fizigi cok iyi falan diye. Ama bence iliski icin ideal erkek profili orta tipli az takipcili efendi tiplerdir. Cok takipcili yakisikli insanlara cogu kızın ilgi gösterdiğini düşünürsek dogal olarak güzensizlik ortaya çıkıyor. Ama bizim kızlar akıllanmaz. Dedigim gibi bence karakterli az takipcili en iyisi iste.
İyide banada çok yakışıklısın derler kızlar reelde ama sanalda onlar kadar talep görmüyorum sanırım poz vermeyi bilmememden: )
Olabilir🤠. Aktiflik konusundada iyi olmalısın bence talep görmek istiyorsan ayda bir vs. Post- st atanlar o bir ayda kendini unutturuyor. Aktif olup ilgi cekmen lazım, story konusundada post konusundada bence.
Pro kamera alınca bunun alasını yaparım ama orta halli bir telefonla bu pek mümkün olmuyor : ) onların çektiği fotolar direk pro kendini belli ediyor fotoların kalitesinden
Hayır. Takipçi sayısının az olması ezik olmanın göstergesi değildir. Sadece paylaşımları takip eden kitlenin sayısını gösterir
Alakasız. On yıl kullandım benim ki de o civarda bir şeydi.
Herkes 1000 takipçili sanırım kendimi biraz ondan dışlanmış hissettim
Yo gayet normal hocam bu durum, ben de sadece tanıdığım ve iyi anlaştıklarımı takip ediyorum veya kabul ediyorum, takılma yani buna..
ne eziği bin kat daha iyi
Sebebini biraz daha açma şansınız var mı? Bir kadın olarak
Hayır göstermez
Ne alaka kanka
Bilmiyom ki reis reelde yakışıklısın tipin iyi falan derler ama bir yandan tip iyi olsa takipçi de çok olur kafasındayım bu aralar yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum
Erkek adam takipçiyi takmaz kanka sal boş ver
Kızlar takmıyo demi ay bu nasıl profil falan demiyor öyle demiyorsa benimde umurumda olmaz: )
Kızları da takma sal gitsin 😅
Kanka o kadar sal dedin ki harbiden bir saldım kardeşim odadan kaçtı eyvallah😂
Ne demek 😂😂
Yok değildir