Merhabalar. Kasım 2022'de iPhone 11 128 GB Aldım, gayet memnunum aslında. Elime de yakın bir zamanda para gelecek. iPhone 13 256 GB Almak istiyorum. Yani ekranı, kasası falan için almak istiyorum. Sizce almaya değer mi? Birde 12 Pro Max düşünüyorum ama bütçemi arttırmam gerekiyor. Şu anda en mantıklısı iPhone 13 bana göre.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
13 güzel ekranı iyi şarjı uzun gidiyor satıp 14 pro aldım şarjı 13 kadar iyi gitmiyor inan
Anladım. Peki 13 mü 12 Pro Max mi desem ne dersiniz acaba?
12 pro max kuzenimde var 13 ona göre daha iyi kasa yapısı hafifliği hızı performans falan
Peki kamera, batarya anlamında 13 mü daha iyi? 12 Pro Max'i de 3 kamerası var diye ve ekran boyutu farkı ile batarya farkı yönünden anlamlı buluyorum.
13 al
Evet, bende düşünüyorum. Peki kamera ve batarya konusunda farklar var mıdır acaba?
İllaki vardır bende aklımda 13 veya prosu bakalım 14 veya 14 plus var aklımda bunlar dan biri
İşim olunca Alacam güzel telefon
Bende 12 Pro max düşünüyorum aslında. Ama bütçemi aşıyor maalesef. Pro serisini pek sevemedim. Ya düz seri ya da pro max diyorum yani.
Pro tavdiye eden çok düz pek bende düşünmüyorum arada fark oluyor ya bütçen neye yeterse onu al
Zaten çoğu modeller birbirine benziyor GB dan dolayı fiyatı yüksek ve özelliği farklı olan modelleri var
Evet haklısın. Teşekkür ederim.
Rica ederim
al bence
Çoğu kişi israf, gerek yok diyor da kafam karıştı açıkçası.
ama bosuna gitmiyor ki tekar saTSAN O FİYATA SATCAKSIN
Hayır. Ben şu anki iPhone 11'imi 10.000 Liraya aldım satsam 15.000 Ediyor rahat. Kâr ediyorum yani.
Eevet oyle bakınca ama ozaman 11 k ile aldıgını da Şu an alamıyorsun yanı ne kar ne de eriyor :)
almanda sakınca yok telefonu yanı
Aynen haklısın. 12 Pro Max de aklımda da hangisi nasip olursa onu alırım artık. Teşekkür ederim.
rica ederim