İnternet & Teknoloji Tesla telefon ne zaman çikartacak? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Android in amiral gemisi samsung u geride bırakıp apple i tarihe karıştırır diye düşünüyorum. Sizce? Tesla telefon ne zaman çikartacak? Cevapla Tarih Soruları Samsung Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kensizbarbie31 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Canım Tesla öldü mezardan adam nasıl telefon çıkarsın 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Tesla derken tüzel kişilik olan yani marka olan. O internette ki gibi bizi şarj sorunundan kurtacak telefon yaparlarsa apple i tarihe gömerler sanirim. Yorumla kensizbarbie31 +1 yıl Elonu aradım beni ne zaman ciddiye almayacağını anlarsan o zaman çıkaracaklarmış c n m Yorumla Soran +1 yıl Timam c n m 🙈 Yorumla
Sincapreyiz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 77% +1 yıl O iş o kadar kolay değil. Telefonu yapmakta bir şey yok. Yazılımı önemli oda ha deyince olacak bir şey değil. 0 0 Yorumla
Rickkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Elon atlamadığı dal kalmadı, piyasayı karıştırabilir. 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 842 cevap paylaştı. Bu telefon resmi olarak çıkacak diye açıklama var mı? 0 0 Yorumla
Eliiflendim Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Apple zor gecer teslaApple cok güclü 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sabırsızlıkla bekliyoruz 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar