Instagramda gezinirken bir anda hesabınız bir başkasının eline geçti diye bildirim alıp bir daha hesabına erişemeyenler?

Herkese iyi geceler öncelikle. Ben bugün çok ilginç bir durum yaşadım. Takipçi sayımda azalma oldu kimler takibi bırakmışsa bende bırakayım diye takipten çıkanları tek tek aramaya başladım profilimden😁 sonra birini tam buldum çıkaracaktım takipten ki tıklamadım diye hatırlıyorum o kısmı. bir anda ekrana hesabınız bir başkasının eline geçti diye bir bildirim geldi ve şu anda hesabıma giremiyorum. Dolandırıcı olduğunu sanmıyorum çünkü telefon numaram aynı gözüküyor ordanda hesabı kurtarmak için çok uğraştım ama şu an kesinlikle hata veriyor tam erişecek gibi olduğum zamanda da hesabımın askıya alındığını belirten bir yazıyla karşılaştım. E posta değişmiş ama telefon numaram aynı gözüküyor dediğim gibi. Böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda acaba? Başına gelen varsada nasıl bir yol izlediniz geri alabildiniz mi? Ben birde hiçbir kuralı ihlal etmedim edecek bişeyde yapmadım niye böyle bir durum ile karşılaşmış olabilirim birde sizce?

Güncellemeler
+1 yıl
Ne olur bakabilir mi anlayan biri
Instagramda gezinirken bir anda hesabınız bir başkasının eline geçti diye bildirim alıp bir daha hesabına erişemeyenler?