Instagram'da 5k takipçim var, şu an için hangi telefonu alsam işimi görür?

Cevap
6Cevap
xiomiredmi note 11 pro aldım ben 8k harika bunu öneririm
Fiyatı ne kadar? Ve benim kullanım amacım için yeterli mi?
ben aldımda 6 bin tl di bakman lazım 10 bin felan dır isdedin gibi özeller var yayın vs oyun fazlasıyla
Soruyu tekrar oku oyun oynamıyorum ben yayında yapmıyorum , bilgi katan faydalı Instagram hesabı yönetiyorum + YouTube kanalı açacağım. Bütçem 15.000₺ dedim fiyatına bak sonra yaz.
parodn canım baktım 9 bin 850 tl Şu an medıa markette ben alrıken 6 bin tl di
Samsung A52s veya S21FE Android takıntın yoksa yapıp yapabileceğin en üst işleri yapar az çok telefondan anlarız icabında
Xiaominin herhangi bir modelini alabilirsin bence en iyilerinden biri hatta en iyiside olabilir benim için
Youtubeden cidden o kadar para mı kazanılıyor ben de yapmak istiyorum ama yapamam ben senin yerinde olsam iphone alırim androidle ugrasmam
Ben para kazanmıyorum ki şu an , android de ne var ki
32GB olanları tercih etme. 64 belki ama bence 128 olanlara bak
Samsung S21 FE veya yurt dışına iphone 11 pro max
Redmi Note 11(düz 64gb)
Ikinci el iphone alsana iphone 6 ne
İphone 11’e bütçen yetiyormuş. Al bence
5 k takipçi para kazandırıyor mu şu anda
Hayır ama 6 ayda yaptım 5 k yi emek emek 😘10 k dan itibaren link paylaştıkça kazanılıyor diye biliyorum tam 5 k olmasın 4 kusurdeyim daha😑
bende kaç aydır başlamak istiyorum ama başaramama korkusundan başlamıyorum
Başla ama faydasız saçma sapan bir şey üzerine acacaksan açma bence ☺️yaş kaç ne okudun ne iş yapıyorsun
telefon için şöyle bi tavsiye veriyim daha yükseğini almaya imkanin yetiyorsa al derim ama şu anda max verebileceğin para 4-5 bin tlyse alma bekle idare et biraz daha
Soruyu iyi oku cvp yaz
samsung telefon kullanirmısın samnsungun a serisinde çok güzel telefonlar var birde xiaomu redmi note serisine veya t serisine bi bak onlarda çok güzel
Nasıl 10 bin de link paylaşınca ben hemen 10 k nın üstüne geçebilirim bir çok sayfam vardı hiç birinde öyle bir şey olmadı ama senin ki gibi kasmamıştım 200 tl ye 10 k atıyorlar zaten takipçi
Anlamadım
6 ayda yaptım diyorsun ya 5 k yı ben 5 dakikada yaparım. Takipçi fiyatları var orjinal türk falan gibisinden 200 tl ye 10 k takipçi aldım sayfa niyetine sonra sıkıldım kapattım. Sen link diyorsun ya onu anlamadım. Bir kaç soru sorcams şu link hakkında sana çünkü hiç bilmiyorum onu ben
Takipçi satın almak ne anlamadım? ben satın almadım kendim emek emek paylaşım yaptım geldi takipçiler
Hayır aldığını idda etmiyorum takipçi yapabiliyorsun parayla direk geliyor takipçi çok olunca nasıl para kazanılıyor onu merak ettim sordum
Parayla takipçi nasıl yapılır?
Satın alıyorsun hesabını özelden ver istersen 100 tane atayım görmen için
Iphone SE
İphone 6 mı kaldı
Niye
Poco x5 pro
En İyi Cevap