Valla iyi bi iş yapmasalar bile alıyorlar. Neden bu kadar gösteriş merakı var anlamıyorum Etrafa birçok borç takmış hala iPhone derdinde marka derdinde embesiller Önce borçlarınızi odeyin
İnternet & Teknoloji konusunda 524 cevap paylaştı.
Nasıl olacak g.. tunde donu yok karnını doyuramayan boş beleş zavallı asgari ücretliler alıyor karnını doyurmak yerine taksitle telefon alıyorlar millet zengin görsün
O masraflara rağmen toplam 40 binin altında kalıyormuş. Dünyayı dolaşan bir kız vlog çekmişti telefon 20 bine tatille birlikte 35 bin yapmış sanırım. Yine kar. 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Valla iyi bi iş yapmasalar bile alıyorlar. Neden bu kadar gösteriş merakı var anlamıyorum
Etrafa birçok borç takmış hala iPhone derdinde marka derdinde embesiller
Önce borçlarınızi odeyin
Nasıl olacak g.. tunde donu yok karnını doyuramayan boş beleş zavallı asgari ücretliler alıyor karnını doyurmak yerine taksitle telefon alıyorlar millet zengin görsün
Emin ol çoğu, asgarî ücret civarı kazanan boş, beleş tipler..
bende öyle düşünüyorum
Hiç sevmedim o telefonu bilmiyorum milletin diyor kriz var o var bu var 14 pro kullanıyor demek ki biz deliyiz ya da o nlar çok Zeki
çok paraları olduğundan değil emin ol gösteriş merakından
sosyal medyada herkeste var maşallah
Alalım almasına da telefonu aldıktan evden işe işten eve neye yarar
Almanya’ya gidip 20 bin küsüre alan gördüm. Yani neredeyse daha uygun oluyor...
Almanya'ya gitmek de masraf 😂
O masraflara rağmen toplam 40 binin altında kalıyormuş. Dünyayı dolaşan bir kız vlog çekmişti telefon 20 bine tatille birlikte 35 bin yapmış sanırım. Yine kar. 😂
Gösteriş budalası dolu yarısı sahtedir onların bu arada nasıl ayırt ediyorsun hepsi birbirine benziyir 11 12 13 14
bilmiyorum bende karıştırıyorum bazen
cogu yurtdisi ucuz ondan dolayi herkes alıyor veya temizlik iscileri asgari ücretliler alıyo
Yurt dısı aldım Tr de pahalı orada 28 bın
kayıt yaptırmak lazım onu da
6100 lıra evet
alma sebebin nedir
Diğerı eskıdı ben havalı değilim
daha uygun bir şey de alabilirdin pahalı telefonu yurtdısı almaya calısmıssın
ki yurt dışı kayıt vs hepsi yine pahalı
Ya oncekını 3 sene kullandım bu da gıder o kadsr
iPhone 5 yıl güncelleme veriyor ztn
Oncekı telefon samsung idi guzeldı
J7 mi 🤣
Note 10