Bugün telefonda bir arama yaptım yaparken bir cizirti sesi basladi sanki aradigim kisi telefonu acmis da konusmuyo ama arkada cizirti sesi varmis gibi ama arkadan da araniyor sesinin dıt dıt yapmasi vardı. Aradigim kisi telefonu acmadi ama cizirti bana cok garip gelmisti sonrasinda telefondan sarki actim sarki 1 2 sn falan caldi baktim cizirti sesi hala geliyor korktum bi sarkiyi hemen dondurdum hoparloru kulagima dayadim bu ne cizirtisi diye anlamaya calisiyorum. Cizirtiyi dinlerken bir kac saniye gecti bir erkek sesi duydum kapat diye fisildadi ve bir anda tum cizirdama gitti. Telefonumda herhangi ses yapacak bir uygulama vs acik degildi arama yaptim cizirti sesi vardi aradigim kisi telefonu acmadi sarki actim ve birkac saniye sonra cizirtinin devam ettgini fark edince korkup hemen dondurdum sarkiyi ve alttaki hoparloru kulagima dayadim cizirdama birkac saniye daha devam etti ve bir erkek sesi fisildar onda kapat dedi ve tum ses kesildi. Bu ara telefonum da bir garipti hani bisilerden supheleniordum ama sacmalama oyle sy olmaz diyordum ornegin wp girince bir anda sohbetler beyaz oluyor wp kendini yenilermis gibi oluyordu telefon kasma sacma sapan davranmaya baslamisti yakinlarda birsey de indirmedi link vs de girmedim noldugunu anlamiyorum biri yardim edebilir mi?
Birini ararken arkadan bir erkek sesi geldi. Sizce telefonumda bir güvenlik sorunu olabilir mi?

En İyi Cevap