iPhone 11 şarjda çok ısınıyor, neden olabilir?

Telefonun uyarısı yok ancak 20 olunca aşırı ısınıyor adaptoru ilk orjinal olmayandan almıştım ikisi de isiniyordu. Şimdi orijinal aldım telefonu isitiyor ama kendisi isinmiyor niye?
Şarj cihazla 5v 1-2amper akım verir. Şarj devresi telefonun içinde bazen de pil ile bütünleşik our ve gelen akımı kontrol ederek pili 3.7v a kdr doldurur. Bu dolum esnasında tel içindeki şarj devresi ve pil ısınır gayet doğaldır
Kullandigim priz biraz duvardan ayrilmis ic ksblolar gozukuyor etkisi var mi bunun
Hayır, o duvarla olan bağlantı, akakası yok, pil boşken tel içindeki şarj devresi tam güçte şrj eder, pil doldukça akımı kısar ve pil 3.7 v a gelince keser. Haliyle pl boşken daha çok güç çektiği için pl ısınır
Yani isinmasi normal mi patlamaz dimi
Patlaması için, tel içindeki şarj devresinin bozulup 3.7 voltu geçmesi gerekir ve o zaman pil şişer, farkedersin, sonunda da patlar. Senin ki ise dolarken ısınıyor, %80ı geçtikten sonra ısınma azalıyordur
Dış şarj cihazı yüksek verimli iseısınmayacaktır, o sorunu es geçmişim kusura bakma
20w aldim iste orjinal olandan sağ kenar ve alt kisim ısınıyor
20wtatt yaklaşık 4Amper yapar ki bayağı güç, usınması normal
Sorun yok o zaman değil mi
Bence yok bi sorun olsapil şişer ve cihazın arkası bombelenirdi, var mı bir bombelenme
Sarj esnasinda mi
Şiştimi vi daha düzelmez
Cevap
6Cevap
Adaptörden kaynaklıdır muhtemelen orjinal adaptör kullanmalısınız...
Orjinal kullanıyorum zaten adaptor isinmiyor sadece telefon isiniyor anlam veremedim normal kullanirken isinmiyor asla
O zaman kabloda sıkıntı olabilir ama almadan önce telefoncuya götürüp denetmelisin denemeden boşuna para verme bence...
Kabloda bir sıkıntı olabilir kabloyuda değiştir
Kablo tek satliyor mu
Kullandın mi yani benim denemem lazim ya nereye gidebilirim
adaptör kaç wolt
20
Kabloda zaten kutuda gelmişti 0 almıştım appledan
O nasil anlasilir ki basks mekanda takmadim valla alali bir hafta falan oldu
Hayir ben tek yasiyorum android kullaniyordum onun sarjinda böyle sorunlar olmadi
Sana dm üzerinden yazabilir miyim
Takip ettim
Kısa dewre var kaçak çekiyor
O ne ya
Ya taktigim priz biraz duvardan ayrilmis kablolar gozukuyor bunun da ilgisi olabilir mj
O ne yaa
Emin misin ne alaka ya ben anlamadim
Bende de 11 var ısınmıyo cok
Elimde isinmiyor cok kullanmama rağmen ama sarja takinca isiniyor sonra çekince hemsn soguyor
Cok mu ısınıyo
Yani evet
Dur bakıyım benımlıne dkdkf
Baktin mi
Cok ısınmıyo
Ne kadar ısınıyor tarif eder misin
Kdlxlşxpvpv nasıl ediym
Maksat xper yükselsin :)
Puuu bari yardimxi bisey söyle
2bin xper gönder yeni ıphone alayım :)))
En İyi Cevap