Hissettiklerinizi hissettirebilmek için hangisini tercih ediyorsunuz?
Emoji atarım
Random random
Hem emoji hem random atarım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Random'un ne olduğunu dahi bilmiyorum, google'dan aramaya da erindim, bilmediğime göre o zaman emoji kullanıyorumdur daha çok, an itibariyle de merak ettim, cevabımı paylaştıktan sonra, şu üşengeçliğe son verip hemen google'dan random neymiş ona bakacağım
Cevap
68Cevap
Her zaman emoji 😊 bana çok güzel daha duygu veriyor, ve karışındakini reel olarak görmediğin için o an emojilerden duygu durumunu ne hissettiğini daha güzel anlarsın ben bu küçük ifadeleri seviyorum... random pek kullanmıyorum doğrusu bekide hiç
Benim için aslında fark etmiyor yani karşımda ki kişiye göre hareket ediyorum ben her zaman. karşımda ki arkadaşım gülüyorsa gülerim veya random atıyorsa random atarım. yani bunlara takılmıyorum çok fazla. aslında emoji aramaktansa random ilk bakışta daha kolay geliyor tabi ki de
emoji kullananların cahil olduğunu düşünüyorum ve soğuyorum neden bilmiyorum ama bunu isteyerek yapmıyorum. Yanlış anlaşılmak istemem ama gerçek bu sanırım. FMEPCĞGLLELF
Gülerken random kullansak da random ile her duyguyu veremeyiz ki ama.. Ses atıldığında sesinden duyguyu alabilirsin ya da karşındaysa mimiklerine bakarsın ama mesajı dümdüz yazdığında o enerjiyi nasıl verebilirsin ki?
Evet o yüzden emojiler tercumanimiz
Yani ben genelde duruma göre ve karşındaki kişiyle samimiyetime göre emoji kullanıyorum, 19 kişiyi gönderdim emoji ne kadar uygun ve ne kadar doğru bir emoji gönderiyorum bu da benim için çok önemlidir.
Emoji kullanmayı buradan dolayı başladım desem? 😃 Normalde kullanmazdım öyle, hep random kullanırdım ve emoji itici gelirdi, burada herkes kullanıyor diye kullanmaya başladım ve alıştım jdısjdosjd
Merhaba, ben emoji atıyorum genelde yani random hiç kullanmıyorum, pek tercih ettiğim bir şey değil zaten. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Random daha kolay geliyor yani konuştuğum kişiyle bağlı samimi olduğum biri ise random atarım genelde
Hem emoji kullanmıyorum, hem de o aptalca ahlaksız harf dizilimi yapmıyorum.
Yazdıklarımı isteyen istediği gibi anlasın, şeyimde değil.
Bunların hiç biri tek kuruş değeri yoktur, Değer verdiğin birinin ne hissettiğini ve ne hissedeceğini anlıyamıyorsan, çelenk göndersen nafile
Randomu çocuklar atar ya. Emoji kullanırım ben.
emoji bana cok aptalca geliyo yaa. Random daha samimi bi de bi şeye aşırı gülüp asırı komik gelince emoji kesmiyo uzun uzun random gülmek daha güzel geliyo
Hem emoji hem random, ikisini de kullanırım.
Emoji olarak çoğunlukla smile, onun haricinde random kullanmayı seviyorum😄
Sürekli emoji olursa çocuk gibi görünüm random da yoruyor yazarken o yüzden karışık
uzun uzun yazarım ama sonunda emoji olur ;)
İkisinide kullanırım ayrım yapmam o anki moduma bağlı
Random hiç kullanmıyorum. Emoji de 🤔☺️😂 sadece bu 3 ü. Diğerleri çok nadir kullanırım
Ruh halime bağlı ya bazen sadece emoji bazen random
Emoji kullanıyorum. Randoma hiç alışamadım 🤦♀️
En İyi Cevap