Çok farkları var mı elimde 32 bin tl var 13 mu aliyim 14 mu
2 ay
iPhone 13 mü, iPhone 14 mü?

Çok farkları var mı elimde 32 bin tl var 13 mu aliyim 14 mu
İphone 13 ve 14 arasında bariz farklar yok. Ekran aynı, işlemci aynı, kamera görüntü kaliteleri birbirine çok yakın. Bende 13 var ve yaklaşık 7 aydır kullanıyorum memnunum. iPhone cihazlar android gibi değiller hem yazılım olarak seri hemde uzun vadeli kullanım için uygunlar. Fiyatları biraz pahalı ama sonuç olarak yaklaşık 8 yılda iki kez android telefon değiştirmektense 1 kez iPhone alırım hem daha kullanışlı olur hemde telefonu değiştireceğim zaman fiyatı android telefona göre sabit kalır yani iPhone geçince kolay bir şekilde bir üst modele geçebilirsin. 13 senin için yeterli ve seni yıllarca götürecek bir telefon. 14 serisinin 13 ile farkı yok direkt 13 128 gb alabilirsin. Hatta eğer 64 gb bir iPhone bakıyorsan 12 alabilirsin. Sana bu depolama alanı yetermi bilmiyorum. İp12 64 şuanda 20 bin lira civarında bulunabilir. Benim önerim 13, her ne alırsan güle güle kullanman dileğiyle.
5-6-7 hadi abarttik 10 bin liraya güzel cihazlar var. Paraya yazık sadece marka için çok para vermeye gerek yok.. benim çevremde ipone kullananlara üzülerek bakıyoruz en fazla öğleye sarjlari bitiyor. Ankesörlü telefon gibi ya duvar dibinde oturuyorlar ya da birer yedek şarj aleti ile geziyorlar
Cevap
25Cevap
Daima üst modeli tercih edin nedeni ise telefonların üst modeli çıktıkça yavaşlama özelliği olması.
14 kullanıyorum hiç fark yok , 13 de aynıydı dışı içi her şey aynı be
Bir telefona 30k verilmez. İkisinin arasında ciddi bir fark yok.
Bu marka neden ilgimi çekmiyor acaba üstelik uygulaması vs yersiz
Abi ne zenginler var telefona 30 bin üzeri para veriyor demeden geçemeyecem almışken 14 al 😂
14 alman daha doğru son çıkan her Zaman daha iyi. Arada ciddi fark yok
Senin yerinde olsam 14 plus alırdım. 13 iki gün sonra eskir
iphone almasan daha iyi). çok fazla para bence. ama zenginsen al o ayrı
12 daha güzel hepsinden
yav 32 bin verme bi tele bacım
Mantıklı
@wantutiri kız verme diyom kjdskj vermem demiyom nabacak telle anacım bi düşüünü alsın
@Batuhan1003 tamam ilkkan bütün kadınlar haklı dsakdsad
Mantikli :)
@Batuhan1003 jhkdjhskdsa kotpum
Bu da mantıklı:)
Nokia 3310 al paran cebinde kalsın
14 abla almış iken yenisinden olsun
Beni de al 💗💗💗💕💕💕💕💕🍬🍬🍬🍬
13 kullanıyorum ve tasviye ederim.
Hiçbir farkı yok çipleri bile aynı git 13 al
13 var bende gayet de güzel tavsiye ederim
Almışken 14 al tabiki sonuçta son model oluyor
14 al madem daha iyi olur.