İnternet & Teknoloji Story'de göndermeli şarkı paylaşmak kekoluk mu? Ojeminrenginebak Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Ben hikayede şarkı paylaşmayı çok seviyorum ama arkadaşlarım hep canısı diyor. Sizce bu kekoluk mu? Story'de göndermeli şarkı paylaşmak kekoluk mu? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Evet bence kekoluk ya da ergenliktir. yani ben kimseyi umursamadığım için de gönderme yapmazdım 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Biraz olabilir göndermeden ziyade anlık ruh halimle ilgili parçaları İnstagram storysine atıyorum 0 0 Yorumla
LLeyliii Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Normal şarkı paylaşmak kekoluk değil ama göndermeli şarkı paylaşmak kesinlikle kekoluk ve kezbanlık 0 5 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl göndermeli olduğunu herkes anlar mı sence? Yorumla LLeyliii +1 yıl Anlar bence Yorumla LLeyliii +1 yıl Herkesi gizleyip gönderme yapmak istediğin kişiye özel paylaş Yorumla LLeyliii +1 yıl Ya da direkt kendisine yolla Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl süper taktik :D Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Ne kekolugu krallik keyfin ne istiyorsa 1 2 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl değil mi ya zaten bişeyy yapmasak bile mutlaka üzerine alınan çıkar Yorumla İk4126 +1 yıl 😂😂 Hep kıskananlar ve kendine soylendigini sananlar dolu.. Soru soran olursa ben öyle uygun gördüm dersin 😂 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl boş ver agzı olan konussun.. kekoluksa kekoluk 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Ergenlik ağır ergenlik 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kekoluktan başka ne olabilir ki 0 0 Yorumla
Blacklonghair Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl yani biraz 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl bence değil belki o şarkı hoşumuza gitti Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,5b cevap paylaştı. Saçmalık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet bence kekoluk ya da ergenliktir. yani ben kimseyi umursamadığım için de gönderme yapmazdım
Biraz olabilir göndermeden ziyade anlık ruh halimle ilgili parçaları İnstagram storysine atıyorum
Normal şarkı paylaşmak kekoluk değil ama göndermeli şarkı paylaşmak kesinlikle kekoluk ve kezbanlık
göndermeli olduğunu herkes anlar mı sence?
Anlar bence
Herkesi gizleyip gönderme yapmak istediğin kişiye özel paylaş
Ya da direkt kendisine yolla
süper taktik :D
Ne kekolugu krallik keyfin ne istiyorsa
değil mi ya zaten bişeyy yapmasak bile mutlaka üzerine alınan çıkar
😂😂 Hep kıskananlar ve kendine soylendigini sananlar dolu.. Soru soran olursa ben öyle uygun gördüm dersin 😂
Hiç yapmadım bilmiyorum
boş ver agzı olan konussun.. kekoluksa kekoluk
Ergenlik ağır ergenlik
Bence ergence
Ay kimseye gönderme yapip simartamam
Kekoluktan başka ne olabilir ki
yani biraz
bence değil belki o şarkı hoşumuza gitti
Evet aşırı
Ergen ergen işler.
Bence öyle.
Evet kesinlikle.