Yazıcıya ihtiyacım var. Bu yazıcıyı almayı düşünüyorum. Bu yazıcıyı almak konusunda kararsız kaldım. almalı mıyım? içinde fotokopi+faks+wifi+renkli ve siyah çıktı+tarama olan bir yazıcı istiyorum. ya da başka bir yazıcı öneriniz var mı?Canon E4240 Renkli Inkjet Yazıcı/Fotokopi + Tarama + Faks/Wifi/Duplex
hem renkli istiyorum hemde siyah beyaz olsun istiyorum. içinde fotokopi+faks+wifi+renkli ve siyah çıktı+tarama olan bir yazıcı istiyorum. ama hangisi iyi olur bilmiyorum işte.
Fazla harcamak istemiyorum açıkçası. 3.500 ü geçmemeli. 1.000-2.000 civarı olsa çok iyi olur. biraz zor ama iyi olurdu. bu saydığım bütün özellikler mutlaka olsun istiyorum ama.(fotokopi+faks+wifi+renkli ve siyah çıktı+tarama)
Çabuk davranacağım elbet. haklısın fiyat değişiyor. fiyatı fazla ama bilmiyorum. almak konusunda çok çok kararsızım. biraz daha inceleyip düşünmeliyim.
diğer yazıcılar konusunda satış yapıyoruz, bayisi değiliz biz, müşteri sorduğu zaman bunu öneriyoruz, epson bayisi de zaten aynı şekilde kendi sitesinde aynı fiyata satıyor, genel de siyah ve beyaz HP, brother gibi öneriler yaparız, renkliler de epson
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu yazıcı güzel hanımefendi bende var tam model yazar mısınız?
tam modelini bilmiyorum. ama linkini attım. şimdi burayada atayım.
www.amazon.com.tr/.../ref=ox_sc_act_image_4
buradan bakabilirsiniz.
Canon pixma G3420 benimki hanımefendi onu alın
Baktım güzel bir yazıcı hanımefendi
Peki teşekkür ederim :)
Rica ederim hanımefendi
alma parana yazık olur
Neden? kötü mü?
evet zaten kartuşu yazıcı fiyatında oluyor, epson tarafına bak renkli mi istiyorsun yoksa siyah beyaz mı
hem renkli istiyorum hemde siyah beyaz olsun istiyorum. içinde fotokopi+faks+wifi+renkli ve siyah çıktı+tarama olan bir yazıcı istiyorum. ama hangisi iyi olur bilmiyorum işte.
epon tarafına bakmalısın canon tarafında kartuş yönünden sorun yaşarsın
var mı bir önerin? bana link gönderebilir misin? inceleyim.
bütçen ne kadar
Fazla harcamak istemiyorum açıkçası. 3.500 ü geçmemeli. 1.000-2.000 civarı olsa çok iyi olur. biraz zor ama iyi olurdu. bu saydığım bütün özellikler mutlaka olsun istiyorum ama.(fotokopi+faks+wifi+renkli ve siyah çıktı+tarama)
www.akakce.com/.../...tankli-fiyati,376218565.html
bu sana göre
bakacağım şimdi. önerin için çok teşekkür ederim :)
biraz çabuk davran fiyatlar değişebiliyor, kurulum konusunda sana yardımcı olurum
Çabuk davranacağım elbet. haklısın fiyat değişiyor. fiyatı fazla ama bilmiyorum. almak konusunda çok çok kararsızım. biraz daha inceleyip düşünmeliyim.
biz bunu kurumlara satıyoruz, herhangi bir aksilik sorun yaşamadık
yani satıcısı olduğun yeri önerdin öyle değil mi? siteden satış yapıyor musunuz?
diğer yazıcılar konusunda satış yapıyoruz, bayisi değiliz biz, müşteri sorduğu zaman bunu öneriyoruz, epson bayisi de zaten aynı şekilde kendi sitesinde aynı fiyata satıyor, genel de siyah ve beyaz HP, brother gibi öneriler yaparız, renkliler de epson
Anladım pekala :)