Bu iki telefon arasinda kaldim. Ikisinden birini alacagim. A73 daha yeni bir telefon. Satisa sunulmasi mayis 2022 gözüküyor. S20 fe ise 2020 tarihli. Hangisini önerirsiniz? Kullanici yorumlarina baktim ama yine kararsiz kaldim.
Ikiside goruntu olarak şık. S20 daha canlı gözüküyor sadece. A73 bir tik daha büyük ekrani. Iste kullanan, bilen varsa hangisini önerirsiniz? Oyle oyun falan oynayan biri degilim. Şarjı uzun sure gidebilsin istiyorum. Onun dışında iş guc, okul, sosyal medyaya girmek icin falan kullanacağım genel olarak. Hangisinden daha memnun kalırım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eski sürüm alma güncelleme de sorun yaşarsın. Oppo reno 6-7 var onları düşün samsungtan kaliteli
Evet s20 nin o sıkıntısı varmis. Daha guncelleme almayacak diyorlar. O zaman a73 mu mantikli? A73 sar degeri yuksek bas agrisi yapar, goz bozuklugu yapar, yatarken yaninizda bulundurmayin diyorlar. Cok mu tehlikeli olur sar degerinin yuksek olmasi? Bir de artik deprem gerçeği var ve depremden beri telefon yanibasimda duruyor hep. Ve bundan sonra da yanibasimda durmasi daha mantıklı. Sıkıntılı olur mu bu durum?
Normal telefonun da yanında durması problemdir zaten. Radyasyon yayıyor. Oppodan memnun kalırsın bende oppo modellerine de bak android altında coloros yazılım sistemi kullanır ve çok kullanışlı güvenlik açısından da iPhone kadar olmasa da android telefonlar arasında 1. Sırada gelir
Ben samsungtan genel olarak memnunum. J7 modelini 8 sene, j7 prime modelini 6 sene kullandim. J7 prime hala çalışıyor, hicbir sorunu yok, tamire dahi gitmedi. Önerin icin tesekkur ediyorum ama samsungun dışına cikip risk almak istemiyorum pek. Ama bir bakarim dedigin modellere ama samsung alirim diye dusunuyorum yine. Diger markalara da teknosadan falan baktim gonlumu i phone dan sonra samsung celiyor her seferinde. I phone da verecek bütçem olmadigi icin samsung mantikli geliyor. Peki a73 ü tavsiye eder misin? A serisi orta diyorlar, pek onermeyende var ama bu ekonomi de yapacak bir sey yok
Samsung A serisi alacagina oppo al. Bak bende senelerce Samsung kullandım senelerce. Telefoncum önerdi oppo aldım ve bu kullandığım oppo 8 128lik gayet hızlı. Hatta Samsung'a asla dönmem oppo risk değil emin ol. Ben neden Samsung kullanmışım diyeceksin.
Samsung A serisi kullandım orta halli bir telefon çok memnun kalmadım açıkçası çevremdeki oppo aldirdiklarim da çok memnunlar. Bide şöyle bir şey var oppo forum var mesela orada herşeyi paylaş çare buluyorlar müşteri hizmetleri anında mailine cevap veriyor risk sayılmaz
Sana iki sorum olacak. Cevap verirsen cok sevinirim.
1. yeni telefonlarda kulaklik girişi yokmus galiba. A73 te falanda yok deniyor. Benim icin kulaklik onemli aslinda, muzik dinlemek icin, konusmak icin. Bu moralimi bozdu biraz.
Diger sorum ise a73 ün sar degeri yuksek diyorlar. Cok sıkıntı olur mu bu durum?
Evet sıkıntı olabilir. Kulaklık girişini artık Bluetooth kulaklık kullanımı arttığı için olmuyor telefonlarda ama kullanım olarak problemli oluyo. Çünkü Bluetooth kulaklıkta şarj edilmesi lazım oda zaten hemen bitebilen bişey ve Bluetooth sürekli açık olduğu için şarj açısından da sıkıntılı. Benim sana önerim Samsung mantigindan çıkma
Cikmandir alisilagelen bir telefon
Sar değeriyle ilgili bilgin var mı?
Onunla alakalı bilgim yok. Ama sanki duymuştum öyle bişey
Tesekkur ederim yorumların icin sagol. Tekrar gidecegim telefoncuya zaten. Senin dediklerine de bakarim, biraz daha sorar sorustururum fiyat olarak falanda. Yardimlarin icin sagol
Önemli değil ne demek faydam olduysa
iikisi ed güzel bence