İnternet & Teknoloji Casper nirvana NB 15.6? İsmailbkryvz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dostlar elimde ölü bir Nb 15.6 var yenilemeye değermi sizce? Tavsiyelerinizi alabilirmiyim. Güncellemeler+1 yıl Donanım tavsiyen var mı pkk ram ssd Casper nirvana NB 15.6? Cevapla Tavsiye Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Özellikler bu mu? Birde beklentin nedir oyun falan oynamayı mı düşünüyorsun GT 540M 2 GB ekran kartıIntel i5 2450M (2. nesil) 2.50 GHz - Turbo Boost 3.0 GHz8 GB RAM (4x2) DDR3500 GB Toshiba hard disk 0 6 Yorumla İsmailbkryvz +1 yıl İ3 işlemci4 GbDiğerleri aynı özelliklerinEts 2 tarzı oyunları açsın yeter büyük beklentim yok genelde film izlemek sunum falan hazırlamak kullanıcam Yorumla Arda1966 +1 yıl Ets2 oynatır düşük ayarlarda film izleme de internette takılmanda bir problem olmaz zannetmiyorum Yorumla İsmailbkryvz +1 yıl Donanım tavsiyen var mı peki ram ssd Yorumla Arda1966 +1 yıl Ram takviyesi yaparsan süper olur 4gb daha taktır 8 işini görür ssd takılabiliyorsa oda baya bi hızlandırır pc yi tam bilmiyorum hangisi uyumlu olur Yorumla İsmailbkryvz +1 yıl Çok teşekkür ederim🙏 Yorumla Arda1966 +1 yıl Rica ederim iyi sabahlar diyim artık 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Özellikler bu mu? Birde beklentin nedir oyun falan oynamayı mı düşünüyorsun
İ3 işlemci
4 Gb
Diğerleri aynı özelliklerin
Ets 2 tarzı oyunları açsın yeter büyük beklentim yok genelde film izlemek sunum falan hazırlamak kullanıcam
Ets2 oynatır düşük ayarlarda film izleme de internette takılmanda bir problem olmaz zannetmiyorum
Donanım tavsiyen var mı peki ram ssd
Ram takviyesi yaparsan süper olur 4gb daha taktır 8 işini görür ssd takılabiliyorsa oda baya bi hızlandırır pc yi tam bilmiyorum hangisi uyumlu olur
Çok teşekkür ederim🙏
Rica ederim iyi sabahlar diyim artık 😂
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!