Chat GPT-4 nasıl ücretsiz kullanabilirim? ChatGPT ücretli mi?

Chat GPT-4 nasıl ücretsiz kullanabilirim? ChatGPT ücretli mi?

Merhaba arkadaşlar 🌺,
Son zamanlarda yapay zeka dünyasında yeni bir döneme adım atmış bulunuyoruz. Yapay zekayı duymayan kimse kalmadı sanırım. Öncelikle yapay zeka ile görsel üretme bizi karşıladı, sonrasında da sohbet etme, metin yazdırma.. Hatta şu an o kadar yaygın ki öğrenciler bile sınavlarında kopya çekmek için kullanmayı deniyorlar. :D
Ben bugün size ChatGPT 4'ü bahsedeceğim. Hadi başlayalım. :)
ChatGPT 4, OpenAI tarafından geliştirilen son nesil bir dil modelidir. GPT, "Generative Pre-trained Transformer" kelimelerinin kısaltması olarak karşımıza çıkıyor.
Eğer yetenek olarak bakarsak dil oluşturma ve anlama yetenekleri olan bir yapay zeka anlamına geliyor. ChatGPT 4, kullanıcılara daha doğal ve samimi bir sohbet deneyimi sunmak için geliştirilen bir model.
ChatGPT 4, önceki nesil modeli ChatGPT 3'e göre birçok yenilik sunarak bizlere ulaştığını söyleyebilirim. Gelin bunlara birlikte bakalım;
Kullanmak oldukça kolay diyebilirim. OpenAI'nin platformunda ChatGPT 4'ü seçebilir veya API'sini kullanabilirsiniz. Basit bir kullanıcı arayüzü ile, ChatGPT 4 ile samimi bir sohbet başlatabilir, sorular sorabilir veya metin oluşturabilirsiniz. Model, sizinle gerçek zamanlı olarak etkileşimde bulunarak sizlere yardımcı olabilir ve cevaplar sunabilir.
Aklınıza gelebilecek her türlü komutu verebilir ve sorabilirsiniz. Örneğin ben ilk kontrol ettiğimde "İstanbul'da sevgilimle nereleri gezebilirim?" diye sormuştum. :D
ChatGPT 4'ün kullanımı için ücretlendirme, OpenAI tarafından belirleniyor. Ücretlendirme fiyatları ve planları hakkında OpenAI'nin resmi web sitesinden güncel bilgilere ulaşabilirsiniz ancak fiyat olarak şunu söyleyebilirim, plus üyeliğin aylık ücreti 20 dolar. GPT 4 kullanabilmek için de üyelik satın almak gerekiyor.

GPT 4 şu an için ücretsiz kullanılmıyor ancak GPT 3'ü kullanabilirsin. GPT 4 için plus üyelik almak gerekiyor.
OpenAI tarafından sunulan belirli kullanım limitleri mevcut. Örneğin, şu kadar kelime yazdırabilirsin gibi şeyler örnek olabilir. Şu an için OpenAI ücretsiz kullanım için şunları gösteriyor;
Bu kullanım kotaları dahilinde ücretsiz kullanıma izin veriliyor.
Sevgiler. :)
Selamm,
Gelişen teknolojiyle birlikte yapay zeka, iş hayatını kolaylaştıran özellikler sunmaya başladı. Bu gelişmeler arasında sıklıkla ChatGPT adını duyuyoruz. Yapay zeka kullanarak metin yazabilir veya çeşitli görseller oluşturabiliriz. Bildiğim kadarıyla şu an bazı versiyonları ücretsiz kullanılabilerken ChatGPT 4 için premium üyelik gerekiyor.
Benimde bu konuya ilgim olduğu için biraz araştırma yaptım. Umarım bu bilgiler işine yarar. :)
ChatGPT, OpenAI tarafından desteklenen ve metin tabanlı bir uygulama. Konuşma arayüzü olarak bilinen ChatGPT, doğal bir şekilde kullanıcılarla iletişim kurmayı sağlıyor. Bir bakıma yapay zeka sohbet robotu diyebiliriz. ChatGPT’nin farklı versiyonları bulunuyor. ChatGPT 3 ile ChatGPT 4 arasında işlenen kelime farklı bulunuyor. ChatGPT 3’ün yaklaşık sekiz katı kadar kelime işleme özelliği GPT4 versiyonunda bulunuyor.

ChatGPT uygulamalarında yeniyseniz öncellikle chat. openai üzerinden hesap oluşturmanız gerekiyor. Ücretsiz bir şekilde GPT3 versiyonuna erişim yapabilirsin. Ancak GPT4 versiyonu için aylık 20 ABD dolarında bir premium hesaba sahip olmanız gerekiyor.
Web sitesi oluşturma, görüntüleri tanımlayarak tarifler oluşturma, bazı basit oyun kodlarını oluşturma ve görüntüler oluşturma gibi özellikleri mevcut. Ayrıca ChatGPT 4 kullanarak çeşitli konularda metinler yazabilirsin.
aga niye bu kadar uzatıyonuz "GPT4 versiyonu için aylık 20 ABD dolarında bir premium hesaba sahip olmanız gerekiyor" de geç
vers.4 ücretsiz kullanılmıyor. İleride illegal yöntemler sunulur ama onu da ben tavsiye etmiyorum. Birçok insan emek verip böyle bir şahane yazılımı kullanıma sunmuşlar. Bir şekilde emeklerini karşılığını almaları gerekiyor.
Vers.3 oldukça iş görür :) Evet çok büyük farklar var. İlle de 4 diyorsan 20 dolar aylık aktif kullanabilecek hele ki sanal asistanın gibi olacaksa hiçbir şey değil.
Cevap
5Cevap
Çinli chatgpt kullan.
o ney dayı yenir mi içilir mi
Üye olunmuyor şu an baya talep var.
GPT-4 henüz genel kullanıma açılmadı.
yo açıldı
O nedir
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?