Yeniden yükleme yapılması gerekiyor ama bütün veriler silinecek haberin olsun telefoncu da dediğinde yazılım yapan olsun her telefoncu yapmaz normalde 30 dakika içinde teslim alırsın sen hangi gün servis var ona göre git yoksa bırak şu gün derler en güzel mantık da kendi servisi sorunsuz bi şekilde alırsın o zaman
Boot sorunu yaşıyorsun. Büyük ihtimalle bundan kaynaklanıyor. Yedekleme yaptıktan sonra onları başka bir yere aktar. Sonra da sıfırla. Yine aynısı oluyor ise dediğim tuşlar sıkıntılı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yeniden yükleme yapılması gerekiyor ama bütün veriler silinecek haberin olsun telefoncu da dediğinde yazılım yapan olsun her telefoncu yapmaz normalde 30 dakika içinde teslim alırsın sen hangi gün servis var ona göre git yoksa bırak şu gün derler en güzel mantık da kendi servisi sorunsuz bi şekilde alırsın o zaman
Cokk tesekkur ederim 🙏🏻🙏🏻
Rica ederim
reboot to boot loader menüsüne, ses açma-kapatma tuşları ile gelin. Menü üzerindeyken, telefonun güç tuşuna basın.
Ekranda baska yer açılmıyor ki sadece bu yazi
Açma kapama ses tuşları basılı kalıyor anlaşılan. Kılıfsız da böyle oluyorsa tamirciye git.
Kilif takılı degil zaten ki kılıfsız kullanılıyordu
Boot sorunu yaşıyorsun. Büyük ihtimalle bundan kaynaklanıyor. Yedekleme yaptıktan sonra onları başka bir yere aktar. Sonra da sıfırla. Yine aynısı oluyor ise dediğim tuşlar sıkıntılı
Telefoncuya sıfırlarsam düzelir mi
Mümkün
reboot to boot loader a bastin mi
Bastım
Bisi olmadi
hic tepki vermiyo mu yoksa kapanip bastan mi aciliyo
Yok hiç tepki vermiyor sadece bu yazi çıkıyor baska ekran açılmıyor
Sifirlamak lazım sanırım
Telefoncu yapabilir mi
Yapar götür sen
Tamam tesekkur ederim
Rica ederim en azından sana ne olduğunu söyler