İnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı.
Niye kullanamasin benim de var tiktokum tiktoku kullanandan olmuyorsa burayi kullanandan hic olmaz zaten burasi cok mu farkli oradan bir tek goruntu yok ama yazilar hicte aratmiyor tiktoku bir bahen bulmaya gerek yok onu bunu kullaniyor diye istemiyorsan birak onu da ugrastirma sen de olan vajina gögüs baska kizlarda da bar merak etme bulur yani bir tek sen de yok
Benimde var ne var ki hatta benim biraz var çektim paylaştım da bence bırakın insnalari ötekilestirmeyi içeriklerine bak ne tür şeyler çekiyor abuk sabuk şeyler çekmişse sıkıntı normal kullanıyorsa kullanabilir yani büyütmemek gerek
Eski sevgilimin var tiktok hesabı ara sıra attığı videolara bakarım ama asla senin gibi düşünmedim. Kadınların tiktok hesabının olması kötü bir şey değilse erkeklerinki de öyle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Niye kullanamasin benim de var tiktokum tiktoku kullanandan olmuyorsa burayi kullanandan hic olmaz zaten burasi cok mu farkli oradan bir tek goruntu yok ama yazilar hicte aratmiyor tiktoku bir bahen bulmaya gerek yok onu bunu kullaniyor diye istemiyorsan birak onu da ugrastirma sen de olan vajina gögüs baska kizlarda da bar merak etme bulur yani bir tek sen de yok
Benimde var ne var ki hatta benim biraz var çektim paylaştım da bence bırakın insnalari ötekilestirmeyi içeriklerine bak ne tür şeyler çekiyor abuk sabuk şeyler çekmişse sıkıntı normal kullanıyorsa kullanabilir yani büyütmemek gerek
Eski sevgilimin var tiktok hesabı ara sıra attığı videolara bakarım ama asla senin gibi düşünmedim. Kadınların tiktok hesabının olması kötü bir şey değilse erkeklerinki de öyle.
Ben kendi adıma olmamasını tercih ederim. Mümkünse silsin, ne gerek var. Bomboş bir uygulama
Erkek olduğuna eminsen eğer yine de zor. Tik tok kullanan erkek olamaz
Ben bu yüzden kavga ettim, ne gerek var Allah aşkına ucuz ve basit gösteren bir uygulama.
Soru çok kapalı. Ne olur mu? Adam olur mu? Sevgili olur mu? Arkadaş olur mu? Vs...
Sadece tiktokcu olsa duruma gore degisir dicektim. ama seninki hem tiktokcu hem yalanci. Kesin uzak durmak lazim.
Benim de var. Arada canlı yayınlara bakıyorum. Yapacak erkek her türlü yapar
Bole kaşar bi vibe veriyosa erkeğin dostum benziosa olmwz
Olmaz böyleleri sosyal medya bağımlısı oluyor hele tiktok izleyenden bi bk olmaz hiç bulaşma derim
Olmaz , valla olmaz billa olmaz
Tiktok kadınlara özelmi
tiktokdan olurda erkekten olmaz
Çok acı çekersin benimkide eskiden bağımlısıydi
Kadından oluyor mu
Tiktok kullanmaktaki sorun ne
Olmaz, olmamalı.
Olmaz yol ver gitsin
Olmaz ıy