İnternet & Teknoloji 3 gü Wp hakkında kısmınızda ne yazıyor 😅? Marsli_kizi Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Ya da onerebileceginiz soz vs var mi Wp hakkında kısmınızda ne yazıyor 😅? Cevap Yaz 29 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 3 gü İnternet & Teknoloji konusunda 8,1b cevap paylaştı. Benim sadece sonsuzluk işareti var başka bir yazı yok. :D zaten wp de mesaj almadığım için çok sık kullanmam 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 34 , eic 31% 3 gü İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir şey yok şu an ama size bunu öneririm" Her şeyin iyisi eskidenmiş." 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 59% 3 gü Bu yazıyor.Sonra anlarsın seni ne kadar sevdiğimi. Geç olur, güç olur, için acır. En önemlisi de, ben senden gitmiş olurum. 1 0 Yorumla
Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 89% 3 gü Gece uyumaya insanların gündüze sığmayan acıları vardır Veya sorsan herkes iyidir 1 0 Yorumla
klavis Takip Et Yoda Yaş: 40 3 gü Hiç öyle boş mesaj vermeyi sevmem Söylemem gerekenleri havaya değil direkt ulaşması gereken kişiye söylerim Sonuçta Mevlana değiliz. Topluma mesaj verme gibi niyetim yok. 1 0 Yorumla
kahvelikalp Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 101% 3 gü "Bulamadım dünyada gönlüme göre bir mekân..." 🍂 1 0 Yorumla
Fısıldayankız1 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 3 gü Hayat boyu koşarsın yetiştiğin sadece nasibindir lswşçsşwmsöwm bunu silmiştim şimdi bir şey yazmıyor 1 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 29 3 gü İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yazmıyor mars bugun rüzgarlı dikkat et 1 1 Yorumla Marsli_kizi Yeni 3 gü 🙏 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 gü İnternet & Teknoloji konusunda 2,6b cevap paylaştı. !!! Bu 3 ünlem var 1 0 Yorumla
BryanHawk Takip Et Master Yaş: 28 , eic 42% 3 gü İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. while (true) {☕️ 💻 💤}; 1 0 Yorumla
m İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 3 gü İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. Kapalı bende 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Benim sadece sonsuzluk işareti var başka bir yazı yok. :D zaten wp de mesaj almadığım için çok sık kullanmam
Bir şey yok şu an ama size bunu öneririm
" Her şeyin iyisi eskidenmiş."
Bu yazıyor.
Sonra anlarsın seni ne kadar sevdiğimi. Geç olur, güç olur, için acır. En önemlisi de, ben senden gitmiş olurum.
Gece uyumaya insanların gündüze sığmayan acıları vardır
Veya sorsan herkes iyidir
Hiç öyle boş mesaj vermeyi sevmem
Söylemem gerekenleri havaya değil direkt ulaşması gereken kişiye söylerim
Sonuçta Mevlana değiliz. Topluma mesaj verme gibi niyetim yok.
"Bulamadım dünyada gönlüme göre bir mekân..." 🍂
Hayat boyu koşarsın yetiştiğin sadece nasibindir lswşçsşwmsöwm bunu silmiştim şimdi bir şey yazmıyor
Yazmıyor mars bugun rüzgarlı dikkat et
🙏
!!!
Bu 3 ünlem var
while (true) {☕️ 💻 💤};
Gözün mü takıldı pişşşşşt... Yaz😂😂
En uzun yoldur insanın içi..
Nox yazıyor kanks senin?
You become what you believe
Hakkımda hayırlısı..
(.) Var sadece 🤷♂️😂
Ne mutlu eğri zamanda doğru yerde durabilene