Keşke story atma özelliği gelse ✨
3 gü
Bu uygulamaya en çok ne gelsin isterdiniz?

Ben bu uygulama çok özellik gelsin isterdim. mesela ilk olarak soru hakları bence düşürülmeli. yani günde 5 soru çok bence. böyle çok soru birikiyor. bunun dışında sesli mesaj özelliği de gelse bence çok güzel olurdu tabi ki sınırlı olmalı yani 30 saniye geçmemeli gibi. birde ne zamandır herkesin istediği karanlık mod konusu var bu yüzden de karanlık mod gelebilir siteye. birde engellediğim kişiler 2x sorusu seçildiği zaman görmek istemiyorum.
Merhaba, bence bu uygulamaya mesajlaşmada görüldü özelliği gelse çok iyi olurdu ama kavgalar artabilirdi yani öyle de bir riski var. Story atma, karanlık mod özellikleri gelse de güzel olur bence de. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Istersen getirirsin. Kampanya yap, anketler düzenle, KS hangi şirketin ise en azından hedefine daha çok yaklaşma anlamında onlarla konuşma yapabilirsin. Çok istiyorsan. Buradan çok istediğim bir şey yok
Cevap
32Cevap
Cinsel sorulara artık sınır acilen getirilmeli.
Çünkü bazen soruların altında kendinden geçen insanlar görüyorum. Belki bu büyük insanları etkilemez ama buraya çok küçük çocuklarda geliyo. Onlar hertürlü etklilenme ihtimalleri yüksek.
Son olarak da büyücü ve fal sorularının kesinlikle yasaklanması şart.
Bu dediklerim olursa sitenin kaliteside bence artıcaktır.
Ayrıca evet story özelliğide gelse fena olmaz
Saçma insanlarla ilgili gruplandirma gelsin ve onlari görmeyeyim. Takip ettiğim kişiler sormuş olsa bile takip etmediğim konular gorumesin isterdim
Admin görevlerinin etkin olma özelliği gelse iyi olurdu.
Buraya story atamıyorsan bile ikimiz bir story yazabiliriz bence :)
🙂
Story'nin başlığını da buldum. TLS yani True Love Story
bilmiyorum da yeni insanları çekmeleri şart son zamanlarda her girişimde ıssız sokakta geziyormuşum gibi geliyor
Okundu bilgisi
Gece modu
Mesaj kısmında foto ve ses kaydı atma
Nick name değişimi
Sohbette resim yükleme özelliği
tc kimlik ile giriş giden sapıklar bir daha gelmeyecek
yorumu soru ile alakali alakasiz seklinde oylayabilecek olsa guzel olur
Fotolar zaten yangın yeri. Bir de story gelse burası yanar
Ne yapcan story atıp ig günde 50 tane atıyorsun zaten
Atmıyorum?
Atıyorsun
Aylardır story atmadım yaa ne diyorsun
Yüz tanıma özelliği ile giriş yapılabilme özelliği gelsin
Story mi keşke yaa✨☺️
Sana katılıyorum. Story :)
Story olabilir cidden
Profil açıkkende takip etmek isteyenlerin onaydan geçip takibe girme özelliği olmalı.
Saçma soru kaldırıldı.
Saçma görüş duruyor.
Öyle saçma sorular var ki. Kaldırılsın. Özellikle bazı fenolar her gün soru sorma mecburiyetinde hissedip saçmalıyorlar artık. Ama sen bir yorum yap, alakasız görüş kaldırıldı diye hemen işlem yapılıyor. Ben çok umursamıyorum. Çoğu işsiz güçsüz tayfa. Ktir seviyesi ortada. Önüne gelen üye oluyur. Bir kriter yok. Çoğu da @baza tayfa. Trol çoğu.
Çok nadir sorduğum soru kaldırılmıştır ve yüzlerce sorum vardır. Ya başlık/içerik yetersizdir ya çok açık bir dil kullanmışsındır ya da o tarz bir şeydir.
Sizin için söylemedim. Genelde bahsettim
profılımıze bakanları gorebılsek sayacta
Daha çok seksi kızlar gelmeli
Mesaj görüldu özelliği gelsin
En İyi Cevap