Mart bitmeden almaya bak ötv zamı kapıda en çöp telefon bile en az 2k zam alacağı söyleniyor elini çabuk tut 128 seni götürecektir şarjı uzun gitsin dersen android al kamera işlemci uzun süre performans diyorsan iphone tercihimdir
Hafızası iyi ama ram 4 az en az 6 olması lazım ya da 8 performans bakımından sıkıntı çekersin kasar donar ucuz ama uzun süreli kullanılabilecek bir telefon değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
A53 ya da a73 uzun süreli performans telefonu ya da s20fe alabilirsin. O paralara iphone alırım dersen 11/12 tercihimdir
hafızası çok önemli benim için hafıza boyutu büyük olmalı
128likleri için 12-25bin arası meblağları gözden geçirmen lazım 128 gayet makul hafıza bence ben 7 aydır 11 128gb kullanıyorum daha 40gb dolmadı bile
şuanki telefonum 32 gb ve bana yetmiyor
Mart bitmeden almaya bak ötv zamı kapıda en çöp telefon bile en az 2k zam alacağı söyleniyor elini çabuk tut 128 seni götürecektir şarjı uzun gitsin dersen android al kamera işlemci uzun süre performans diyorsan iphone tercihimdir
Galaxy A14 öneriyor musun
Hafızası iyi ama ram 4 az en az 6 olması lazım ya da 8 performans bakımından sıkıntı çekersin kasar donar ucuz ama uzun süreli kullanılabilecek bir telefon değil
şuanki telefonum bile kasıyor ama kararsızım
Hafıza dolunca kasar 32gb bir telefonun var rami max 4 gb dir. A14ü alınca elindekinden farkı olmayacak performans olarak
samsung glaxy a11 kullanıyorum ama kasıyor çok uygulama kullanamıyorum
o zaman şuanki telefonla idare edeyim
Evet idare et çünkü hafıza harici hiçbir fark yok
değiştirmek istiyorum ama zaman
Hiç biri
iphone iyi mi?
Git xiomi al çok iyi işini görür
onu abim aldırmadı bana
Sebebi neymiş telefonun
parçasını bulamazmışım diye
Telefon bu araba mı www.epey.com/.../redmi-note-9-pro-128gb.html
Bunu dene bu telefon bence çok iyi
abim aldırmadı bana
Telefonu kullanacak olan sensin ben 2.5 senedir kullanıyorum o zaman fikrim bitti Samsung çöp telefonu başka bir şey değil
iphone çöp mü
Değil de pahallı çok para gereksiz para
Tamam 👍👍🤗🤗
A 32
hafızası iyi mi
128 gb bir arkadaşım kullaniyor gayet memnun kamerası falan bayağı iyi 1 sene oldu alalı bir sıkıntısı yok