İnternet & Teknoloji 4 gü Instagram biosuna ne yazabilirim, söz yazmak ergence mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Sizce söz yazmak ergence mi yıllardır aynı söz yazıyor tamamen silmeli miyim yoksa değiştşreyim mi Instagram biosuna ne yazabilirim, söz yazmak ergence mi? Cevap Yaz 19 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nolifer Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 4 gü Ne yazdığına bağlı. Özlü söz türevi şeyler yazanlar aşırı keko geliyor gözüme 0 4 Yorumla Soran 4 gü Exten görüp yazmıştım aklıma yuva yaptı gülüşlerin yazıyor yıllardır öyle kaldı Yorumla nolifer 4 gü Nhdsjd hoş değil bence, özellikle akrabaların falan ekliyse bir tık ergence oluyor. Kendinle ilgili bir detay falan ekleyebilirsin max, fazlası gereksiz geliyor bana Yorumla Soran 4 gü Akrabalarım engel listemde ahahhaah Yorumla nolifer 4 gü Hasjhahdj kral Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 36 , eic 31% 4 gü İnternet & Teknoloji konusunda 681 cevap paylaştı. babasının kızı, amcasının yiğeni, cecelist, yaz 1 0 Yorumla
taetae333 Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 3 gü bende şu yazıyordu ,, the main character of my life is no one but me" 0 0 Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Xper 6 Yaş: 100 , eic 97% 4 gü Hoş değil bana göre özellikle atarli giderli, dini sözler 0 0 Yorumla
Pesimisttit Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 4 gü Türk bayrağı emojisi var bende bilmiyorum söz yazmak saçma geliyor 0 0 Yorumla
SweetCloud Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 100% 4 gü Okuduğun üniversiteyi, hangi bölümden mezun olduğunu yazabilirsin. 0 0 Yorumla
djdjdjdjdjdjdjdjdj Takip Et Xper 4 Yaş: 43 4 gü Bence sade bırak Sadece isim soy isim yazsın Mesleğin varsa ona gore bi emoji de koyabilirsin 0 0 Yorumla
BilzerianEfendisi Takip Et Xper 4 Yaş: 32 4 gü Benim sadece Türk bayrağı var bişey yazması ergence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 gü Fake hesabı olan varsa yardımcı olabilir mi acaba 0 3 Yorumla Soran 3 gü Random hesabim var Yorumla Cevap sahibi 3 gü Su hesaba yazabilir misin instagram @emrahozn1 çünkü site kaldirabilir Yorumla Soran 3 gü Ne yazicam Yorumla
m İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 3 gü İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. Bir şey yazmana gerek yok ki 0 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 37% 4 gü İnternet & Teknoloji konusunda 442 cevap paylaştı. Hiçbir şey yazmıyor bende aşırı gereksiz bir şey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ne yazdığına bağlı. Özlü söz türevi şeyler yazanlar aşırı keko geliyor gözüme
Exten görüp yazmıştım aklıma yuva yaptı gülüşlerin yazıyor yıllardır öyle kaldı
Nhdsjd hoş değil bence, özellikle akrabaların falan ekliyse bir tık ergence oluyor. Kendinle ilgili bir detay falan ekleyebilirsin max, fazlası gereksiz geliyor bana
Akrabalarım engel listemde ahahhaah
Hasjhahdj kral
babasının kızı, amcasının yiğeni, cecelist, yaz
bende şu yazıyordu ,, the main character of my life is no one but me"
Hoş değil bana göre özellikle atarli giderli, dini sözler
Türk bayrağı emojisi var bende bilmiyorum söz yazmak saçma geliyor
Okuduğun üniversiteyi, hangi bölümden mezun olduğunu yazabilirsin.
Bence sade bırak
Sadece isim soy isim yazsın
Mesleğin varsa ona gore bi emoji de koyabilirsin
Benim sadece Türk bayrağı var bişey yazması ergence
Fake hesabı olan varsa yardımcı olabilir mi acaba
Random hesabim var
Su hesaba yazabilir misin instagram @emrahozn1 çünkü site kaldirabilir
Ne yazicam
Bir şey yazmana gerek yok ki
Hiçbir şey yazmıyor bende aşırı gereksiz bir şey
sözlük bio kalmadı bence
Zekami kullanamayan bir ahmak yaz