İnternet & Teknoloji 4 gü 6.2 gb rar takılma sorunu neden olur? furkanbateman Takip Et Xper 2 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Beyler 6.2gb lik bir rar dosyası indiriom 6.2/6.2 gb oluyor indirme hızı 0/sn oluyor ve takılı kalıyor inmiyor çözüm nedir Güncellemeler4 gü Yok knk biliosan söyle asseto corsa indiriom apk 6.2 gb rar takılma sorunu neden olur? Cevap Yaz 5 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SaykoMann Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 57% 4 gü İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Idm ile indirmeyi denedin mi? Tarayıcı virüs taraması yaptığından engelliyor olabilir. 0 0 Yorumla
idk31 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 4 gü Virüslüdür dosya bilgisayarın izin vermiyordur. Windows güvenlik duvarını kapat iner 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 4 gü daha önce bir çok kez yaşadım bu durumu ama nedenini bilmiyorum. tarayıcıyı yeniden başlatıp yeniden indirmeyi dene 0 2 Yorumla furkanbateman 4 gü Her türlü yaptım öyle olmadı Yorumla Cevap sahibi 4 gü upload edilen rar bozuk olabilir başka fikrim yok Yorumla
ElCuco Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 4 gü İnternet & Teknoloji konusunda 542 cevap paylaştı. başka bir yerden indir 0 3 Yorumla furkanbateman 4 gü Operadan flnmı Yorumla ElCuco 4 gü hayır eğer dosya farklı bir yerde varsa oradan indir Yorumla furkanbateman 4 gü Knk dosya baska yerde yok varsa söyle asseto corsa apk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Idm ile indirmeyi denedin mi? Tarayıcı virüs taraması yaptığından engelliyor olabilir.
Virüslüdür dosya bilgisayarın izin vermiyordur. Windows güvenlik duvarını kapat iner
daha önce bir çok kez yaşadım bu durumu ama nedenini bilmiyorum. tarayıcıyı yeniden başlatıp yeniden indirmeyi dene
Her türlü yaptım öyle olmadı
upload edilen rar bozuk olabilir başka fikrim yok
başka bir yerden indir
Operadan flnmı
hayır eğer dosya farklı bir yerde varsa oradan indir
Knk dosya baska yerde yok varsa söyle asseto corsa apk
Dosya hatalıdır
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!