Güncellemeler
+1 yıl
instagramı güncelledim silip tekrar yükledim telefonu açtım kapattım ama düzelmedi arkadaşlarımdan baktırdım onlarda da aynı şekilde oluyor ilk fotoğrafa atıyor ve bazı fotoğrafları gösteremiyor
instagramdan 2 tane öne çıkanlarım vardı birisi Atatürk ile ilgili diğeri erkek arkadaşım ile ilgiliydi. dün sadece erkek arkadaşımla ilgili olan öne çıkanlardan sürekli ilk fotoğrafa atıyor ve bazı fotoğrafları kendiliğinden siliyor. ilk defa başıma böyle bir şey geliyor ve sadece erkek arkadaşımla ilgili olan hikayelerde oluyor bu nedeni nedir nasıl düzeltirim. çok canımı sıktı bu durum çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Instagram'ın öne çıkanlar özelliği, paylaşılan hikayeler arasından belirli bir algoritma kullanarak seçim yapar. Bu seçim yapılırken birçok faktör göz önünde bulundurulur, örneğin hikayenin popülerliği, kullanıcıların etkileşimi, hikayenin türü vb. Bu nedenle, bazı fotoğraflarınızın kendiliğinden silinmesi veya öne çıkanlar listesinden düşmesi normal bir durumdur.
Ancak, sadece erkek arkadaşınızla ilgili hikayelerin öne çıkanlar listesinden sürekli olarak düşmesi veya fotoğrafların silinmesi gibi bir sorun yaşıyorsanız, bu bir hata olabilir. Bu durumda, öncelikle Instagram uygulamasını güncellediğinizden emin olun. Ayrıca, hesabınızı başka bir cihazda açıp öne çıkanlar listesindeki değişiklikleri kontrol edin. Eğer sorun devam ediyorsa, Instagram Destek ekibiyle iletişime geçerek yardım isteyebilirsiniz.