Başlat menüsüne tıkladığımda bu hatayı alıyorum. Ayrıca masaüstümde bulunan bazı kısayollar çalışmıyor, world dosyası açmaya çalışınca da kullanıcı erişim ayrıcalıklarına sahip değil diyor.
Bu sorun nasıl çözülür bilgisayarımı kullanamıyorum.

Başlat menüsüne tıkladığımda bu hatayı alıyorum. Ayrıca masaüstümde bulunan bazı kısayollar çalışmıyor, world dosyası açmaya çalışınca da kullanıcı erişim ayrıcalıklarına sahip değil diyor.
Bu sorun nasıl çözülür bilgisayarımı kullanamıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Windowsu onarmayı deneyebilirsin.
https://www.youtube.com/embed/aRhNF_QQPyYbilgisayarım internete bağlanmıyor
En iyisi bir internet kafe varsa oraya götürmen. Dosyalarını silmeden de format atabilirler
bılgısayarda yonetıc olarak oturum acman lazım ya da onarma seceneklerıne gırıp sıstemı gerı yüklemek ıse yarayabılır ya da bır bılgısayarcıya gotur önce yedeklesın sonra temız bır wındows kursun
yönetici olarak nasıl oturum açacağım? sistemi geri yüklemek herhangi bir veri kaybına yol açar mı?
gerı yuklemek bır verı kaybı saglamaz en son duzgun calısan tarıhe gerı gıtmen gerekır
yonetıcı olarak oturum acmak ıcın mevcut oturumu kapatmalısın acılısta 2 oturum secenegı cıkması lazım
sistemi nasıl geri yükleyebilirim acaba bu işlerden pek anlamıyorum
shıft tusuna basılı kalıp bılgısayarı yenıden baslatın shıft tusundan elınızı cekmeyın kurtarma konsolu gelene kadar orada sorun gıdermeyı secın orada sıstem gerı yuklemeyı goreceksınız
kayıtlı geri yükleme noktasını kullan diyor. ben herhangi bir kayıt noktası oluşturmadım, otomatik olarak oluşturuyor mu?
eger acıksa olusturur ısletım sıstemını bılmıyorum ama cogunda kapalı olabılıyor
hangı sehırdesın
Temiz format at ve orijinal windows kullan eğer windows orijinal değilse
format atmak istemiyorum ve orijinal windows
fomat
içindeki bilgileri ve dosyalarımı ne yapacağız?
hiren boot ile al
Farklı oturum açmayı dene
Windows onarma yap