Huawei alma Lenovo al servis ağı daha iyi Huawei'nin servis çok yok.. Ayrıca ben birkaç sefere afet bölgesinden ürün aldım ya kırık ya da açılmış geldi
İnternet & Teknoloji konusunda 757 cevap paylaştı.
Kullanım amacına göre değişir yani sistemsel özelliklere yüzeysel anlamda bakılırsa Lenova daha iyi gibi duruyor ama ben her zaman İntel'den yanayım yani uyumluluk anlamında daha sorunsuz oluyor diyebiliri.
biraz karmasik gibi geliyor ama basit aslinda.. ilk basta baska bi pcye win 7/8/10/11 yukleyip usbye atacaksin. sonea aldigin pcye takacaksin. windowsu kurduktan sonra driverlari yukleyeceksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-fx506lhb-hn323-intel-core-i5-10300h-8gb-512gb-ssd-gtx1650-freedos-156-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV000028VLR2
Bunu al
Pahalı ya bu djdns
Bunu da görmüştüm ama farklı bir versiyonunu
Pahalı dediğin senin bulduğundan 2 veya 3 bin TL fazla sadece
Grafik ve yazılım çalışacaksan harici ekran kartına ihtiyacım var senin bulduklarında harici ekran kartı yok
3bin
Ya ben şu an araştırma aşamasındayım internetten baktım sadece
Tamam harici ekran kartla Alırsan işini görür
Lenovo mu matebook mu
Huawei alma Lenovo al servis ağı daha iyi Huawei'nin servis çok yok.. Ayrıca ben birkaç sefere afet bölgesinden ürün aldım ya kırık ya da açılmış geldi
Hadi ya
www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-45-amd-ryzen-5-5600h-8gb-512gb-ssd-gtx1650-freedos-156-fhd-144hz-tainabilir-bilgisayar-nhqb9ey003-p-HBCV00002QBQ8O
Benim baktıklarım daha iyi özellik bakımından senin attıklarından
Fiyatı da daha pahalı
Yav he he ya onları al sen naparsan yap
Sağol ama 🙏🙏
İkisi arasında kalsaydım Huawei olanı alırdım. İntelin sanallaştırma seçenekleri için. Yazılım konusunda yani.
Lenovo daha iyi. Ama 20GB RAM yanlış yazılmış. Laptopda iki slot vardır. İkiside dolu olsa, 8, 12, 16 veya 32GB olabilir.
Nasıl yani yanlış mı yazılmış? Peki sen hangisini önerirsin bunlar dışında da olabilir güçlü ram olması önemli benim için
Detaylı araştırma yapmak gerek. Direkt bir şey söyleyemem.
Kullanım amacına göre değişir yani sistemsel özelliklere yüzeysel anlamda bakılırsa Lenova daha iyi gibi duruyor ama ben her zaman İntel'den yanayım yani uyumluluk anlamında daha sorunsuz oluyor diyebiliri.
Aşağıda biriyle konuşmuşsun Asus Tuf Gaming F15 onu al kesinlikle. Bendeki o ve değer o paraya açıkçası. Senin attıkların o parayı fazla hak etmiyor.
intel her zaman iyidir. ama bu ikisine bakarsak lenovo iyi
Ryzen 7 diğeri de. Lenovo'nun ram'i çok iyi kararsız kaldım sjdnf
Yazılım ya da grafik çalışırsam lenovo daha iyi değil mi
yani bu ikisine bakarsak evet lenovo daha iyi. ama lenovonun su eksigi var. freedos.. nasil windows yapacagini biliyo musun
Yani onun sürümünü yükleyebiliyorsun sanırım basit değil mi
biraz karmasik gibi geliyor ama basit aslinda.. ilk basta baska bi pcye win 7/8/10/11 yukleyip usbye atacaksin. sonea aldigin pcye takacaksin. windowsu kurduktan sonra driverlari yukleyeceksin
Hmm uzun sürüyor mu
Bilgisayarcılar yapar mı
yok kisa bi islem aslinda.. bilgisayarcilar yaparda ben güvenmiyorum bilgisayarcilara.. parca calabilirler çünkü pcden
Aslında bende yaparımda şu an başka pc yok djdnf
Varda bozuk
:/// o sorun iste
Özelliklere göre lenovo daha iyi hele 20 gb ram var. Ama ben intelciyim. Ryzen'i sevemedim gitti..
İşte intel diyen de var ryzen de
Niye sevemedin mesela ne gibi eksileri var
intel işlemcili olanı.
HP - Victus
Daha demin görmüştüm onu daa
En fiyatı uygun ve en özellikli laptoplardan bir tanesidir.
Baktım pahalı gibi biraz daha ucuz olanlar Ryzen 5🫤
Bütçen ne kadar?
Yani makul 20bin tlye falan alamam en fazla 12.
Anladım.
hppp
Hangi modeli?
Varsa link atabilir misin
butcen nedır
12bin en fazla
www.n11.com/.../hp-250-g9-6q8m8es-i7-1255u-8-gb-512-gb-ssd-156-free-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-25081658
www.n11.com/.../hp-250-g9-6q8m5es-i5-1235u-8-gb-512-gb-ssd-156-free-dos-dizustu-bilgisayar-24969078
hp den sasma grafık tasarım tasarım kullanım servis ve uzun ömürr diger leptoplar cabuk dökülürr bu kıksıdnen bırını alabırınsını
Tükendi sanırım açılmıyor isimleri neydi ki
bu nasıl
ttps://ty. gl/83hpfid15r başına h ekle
Hp 250 G9
masajlaa atcaktım kapalı msjın
Ne için kullanacağıb önemli kanka
Lenovo