Selam..🌺

İlk cevabı ben vereyim;
Kesinlikle Barış Özcan ve kanalı. 😊👌
Peki senin en severek takip ettiğin YouTube kanalı hangisi?
#funda
Selam..🌺

İlk cevabı ben vereyim;
Kesinlikle Barış Özcan ve kanalı. 😊👌
Peki senin en severek takip ettiğin YouTube kanalı hangisi?
#funda
Benim en çok sevdiğim kanal yok aslında yani ben bir çok youtube kanalı takip ediyorum. çoğu yabancı oluyor genel olarak ama türk kanalları olarak takip ettiğim iki kanal var genelde. bunlar barış özcan ve evrim ağacı kanalları. çünkü bilimi sevdiğim için bilim ile ilgili olan konuları ben her zaman takip etmek istiyorum. bu yüzden de bu iki kanalda çok fazla benim için bana hitap eden içerikler var.
Açıkçası bir çok kanal takip etmeye çalışıyorum.
Ama her paylaşımını kaçırmadan izlediğim Bilal Fza ve Analiz Coin var.
Bunun yanında Gerçekler Tv, Vatan Tv, Ne var ne yok, Her açıdan, Derin Mevzu, Cevheri Güven, İlker Şahin, Haluk Özdil, Ferda Yıldırım, Murat Akan, Muhammed Fatih Genç, Doç. Dr. Eren Karakoç, Tv 100 vs bir çok ilgimi çeken elimden geldiğince takip ettiğim ve sonra izlemek için kayıt ettiğim sayfalardır.
Şu adama bir tek ben tahammül edemiyorum galiba. Çizgi film karakteri gibi kavası bedeninden büyük dikkatimi başka yere verip dinleyemiyorum bide anlatırken o kadar çok abartıyoki duyguları insanın sinirini bozuyu
YouTube ' u henüz tam keşfedemedim, vakit ayıramıyorum açıkçası ama 50 milyon küsur iyiymiş vay diyorum. Bakalım cevaplarda favoriler neler merak ettim.
Cevap
49Cevap
youtube kanalım yok canım ama özlem gürses enver aysever savaş genç semra topçu ve menduh bayraktaroğlu kanalarına bakıyorum
profil resmin de çok tatlı ve şirinsin canım ♥
rica ederim canım ♥
Benim de favorim Barış Özcan
Diğerleri de otomobil, motosiklet ve teknoloji kanalları bilinenler zaten Webtekno, Shiftdelete, Doğan Kabak, Sekiz Silindir, Motopixel, Nekipedia ve başka başka kanallar işte
Bir sürü kanal takip ediyorum. Şu aralar korku hikayesi paylaşan kanallara bakıyorum sonrada, gizemli konuları araştıran kanal ve engin deniz videoları
Açıkçası YouTube üzerinden çok fazla içerik takibi yapmam genelde net müzik kanalını takip ederim yanet işleri başkanlığı kanalını takip ederim Bir de mesela izlediğim bir dizi varsa onu takip ederim
Emrehan Karaman'ın Müzik ve Mashup Kanalını, Sean Seanson'ın Retro Paylaşımlarını ve Retro Sanctuary'nin incelemelerini beğenerek takip ediyorum.
Birkaç kız var kişisel vlog tarzı ve yoga kanalları var
En sevdiğim Ece Taşer mesela kanalı değil kızın kendisini seviyorum waifum kdjdjjsjsjsj
Gerçekten bayağı çokmuş ama ben bunlardan sadece tuttuğum futbol takımının kanalını takip ediyorum. Onun haricinde izlemek istediğim şeyleri aratarak buluyorum
Kanal takip etmiyorum ne lazımsa onu aratır izlerim
Nilered.
Adam garajına laboratuvar kurmuş, plastik eldivenden chili sos yapıyor. Tam bir kimya gurusu.
Barış özcan
Duymadım deme
Dmax türkiye
Enis kirazoğlu
Frame
Ekin kollama
Volkan manav
Technopat
ben daha cok yurt disi hayati kanallarina bakiyorum ya da yabancilarin burdaki hayatina. ozellikle meraklsii oldugum bir kanal yok.
Walla şu aralar sardığım kanallar, Hikmet Anıl Öztekin, Beyhan Budak, RedditHikayeleri, Ege Fitness
Bunları takip ediyorum
takip etmiyorum maalesef şunu mutlaka izle dendiginde acip bakmisimdir ki eve barıs ekstra bir insan.
En sevdiğimi sen yazmışsin bile.. barış Özcan , Ruhi Çenet, deliminel, sözler köşkü, hayalhanem katarsis,
cok var ama en begendıgım ve paylasımı yapar yapmaz ızledıgım Kaan Unsal Alphan
theRadBrad
Genellikle oyun kanalları takip ediyorum. Bu abimiz baya iyi.
İnce işler kanalını takip ediyorum. Gülseren Budayıcıoğlu'nu, Serhat Yabancı'yı takip ediyorum
Tarih ve bilim kanallari ile yüzüklerin efendisi kanalları
Merak ettiğim bilimsel kanallar ile muzik ve film kanalları.
Barış özcan, faruk yılmaz, ruhi-sümeyra çenet, dft-anime tarih-yusuf kayaalp...
Kaan Alphan ünsal, alfanın dünyası (komplo inanmasam da severim) diamond tema...
Haber kanalları, müzik, bilim ve yurtdisi tatil yerleri
Evet arada izlerim. Mantıklı konuşmaları var. Bir ara Haluk Tatar'a sarmıştım. Siyasi işlere girince bıraktım. Tamam biz de muhalifiz ama gerek yok.
Kanal takip etmiyorum sevdiğim lazjm olan videoları kendi kanalında kaydediyorum
İdil& Burak Duran çiftini takip ediyorum.
Sempatik çiftim onlar benim 🥰🥰🥰
tabiki barış özcan ama takip ettiğim iki farklı kanal daha var şafak salda ve
Skeç üzeri kanalları takip ediyorum , kendi kanalımda var ama aktif değilim
Noluya ya ve Tepkikolik yemek yerken çerezlik oluyor.
En sevdiğim diyemem ama adli vakalar cinayetler anlatan kanallar favorimdir örneğin onur can yenilmez ve Atakan kurt genellikle eski futbolcularla anılarına dair güzel bir sohbet oluyor
Filmler ve Filimler kanalını takip ediyorum.
Sezgi Aksu, Merve Albayrak, Cem'den dinle, Onurcan Yenilmez...
genelde filmler ve fragmanları ile ilgili kanallara bakıyorum ama takip ettiğim kanal yok
GilstrapTv ve Gilstrap iki ayri kanal ayni kisinin
HumorBagel
Tuncer gizem avcisi
You Tube da daha çok müzik kanallarına giriyorum. Bir de yemek tarifleri ilgimi çekiyor.
Temizlik püf noktaları veren kanallar takibimde
Selam sevgili Funda. En severek takip ettiğim youtube kanalı Autoclub.
Bu kadın: https://m. youtube. com/@pikaceviri
Hasan can severim birde nefis yemek tarifleri
Benim favorim evrim ağacı
Özel bir kanal yok kanki
katarsis Beyhan Budak Tasarımcı Dayı
Karınca çiftliği, bir denizcinin gunlugu
Cartoon network YouTube kanalı
Tunç Şatıroğlu
Harp Tarihi , Elayja.
Haluk Tatar benim favorim. Sonra da Erlik
Nültedanlar ve eski porçay 🫡
Valla sanırım nadir olanları tarih müzik vs için