Güncellemeler
+1 yıl
Tamamdır ben 1 yıl kullanıcam bunu kararlıyım zaten bende az çok biliyordum zaten Norton'u falan da duymuştum ama daha önce kullanmak hiç nasip olmamıştı. Bir kullananlara sormak istedim açıkçası hepsi bu teşekkürler görüşleriniz için
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Norton
Esed Nod 32
Kaspersky bunlar ilk 3te zaten
Kaspersky a alıştım aslında ve bence halan da en iyisi o diyebilirim ama şu an hazır elimde 1 yıllık lisans da varken onu kullanmak istedim
norton iyiydi zamanında
Güvenli ama çok RAM yer arka planda
Hmm doğru onu farkettim aslında ama güvenli olması daha bir önemli diyeyim öncelikle
Kaspersky dene :) daha az yorar bilgisayarını
Biliyorum zaten onu kullanırdım ama 1 yıllık lisansım var diye bedavadan kullanmak istedim yoksa ilk düşüncem kaspersky olur
İdareten kullan bakalım şimdilik
Aynen öyle yapalım şu anlık
Defender dışında antivirüs kullanmayın
Hmmm o da çok iyi gelmiyor açıkçası
Ne anlıyon ki neye göre değerlendiriyosun?
Virüs bulma açısından diyorum çok etkili değil bence
Olmayan virüsü nerden bulacak? Eğer bir virüs olduğunu düşünüyosan zaten niye indiriyosun?
Şu an var demedim sanki hayatımda ilk defa bilgisayarım olmuş da öyle anlatıyorum. Önceki pclerimizden falan biliyorum az çok ne kadar iyi olup olmadıklarını. Kaspersky özellikle bayağı iyi bence yani yıllardır onu kullanırdım
Bilgisayarın ırzına geçer öyle antivirüsler
Bak yıllardır kullanıyorum avasttan, tut esete kadar bir çoğunu denedim nortonu denememiştim nedense duymuştum ama o ayrı da kasper sky cidden çok ayrı direkt buluyor. Defender bulabiliyor yalan yok ama çok kez görmediği oluyor virüs olunca. Bende isterdim ama meburen pc min güvenli olması gerek sıkıntı yani.
cok güvenilir
Güvenli
Hmm iyi o zaman
Karspersky plus çıktı onu indir
Daha iyileri var
Biliyorum o kısmı