Herkese merhaba
sahibinden comdan iphone alacağım yüz yüze şehir içinde almaya gideceğim
13 pro max veya 14 pro max almayı düşünüyorum, ilanlara baktığımda çoğunda iphone yurt dışı
yurt dışı olunca ne gibi sıkıntılar çıkar güvenilir midir?
alıcıya ne sormam gerekir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sakın almayın derim.. ne android ne iphone.
Yurt içi kayıtlı al. zira gğncelleme bile alamaya biliyorsunuz.. şebeke sorunları hat safhada.. sizi kandırmak için öyle sorunları yok dşyorlar fakat elinizde patladığında üstğne soğuk suyu içersiniz. iade edecek muhattap bulmaazsınız.
Garantisi ithalatçı firma tarafından diyor açıklamalarda pek anlamadığım için buraya sordum
çok iyi yaptınız fakat Allah aşkına garantiyi ömrümüzün neresinde sıklıkla kullanıyoruzki.. 1 kere ürün alacaksınız. onuda adam akıllı almanızı tavsiye ederim.. zira orjinaller bile bukadar sorun çıkartabiliyorken.. yurt dışı olanı kafayı yedirir emin olun.
Haklısınız , çok teşekkür ederim
Yurt dışı alsamda elden teslim alacağım nasıl emin olabilirim hattın açık olduğundan vs bilginiz var mıdır..
şöyle söylim o cihaza işlenen imei zaten kayıtlı bir cihazın imeisi oluyor.. Sizde sistemden kontrol ettğğinizde o kayıtlı cihazın bilgisini görüyorsunuz.. fakat o imei bi süre sonra testpit edilince çat kapanıyor
Size bir ilanın açıklamasını atsam acaba bana anlayacağım dilde söyler misiniz ben anlamadım dediğim gibi , şimdiden çok teşekkür ederim
Tabiki olur.. ama ben yinede anlıycağınızca söylim.
2 telefon düşünün 1 i orjinal diğeriyse yurt dışı
yurt dışı telefonun çalışması için orjinal telefonun bilgilerini kaydını
kaçak olana kopyalanıyor.
bu sayede kullanıma açılıyor buraya kadar anladınız mı?
Evet anladım çok sağolun
Siz bir 2 ay kullanırsınız birden telefon kapanır
çünkü sistem sizin kaçak kullandığınızı testpit etmiştir çoktan. ve geçmiş olsun.
Biraz felaket telalligi yapmissiniz. Almamak noktasinda hemfikirim ama gerekcelerinizin tamami gercekten uzak, bilginiz olsun.
İnsanların sorunlarla başbaşa kalmasıma gönlüm razı gelmiyor.. işinde uzman biri olsaydı burada sormaz alırdı.. :)
Iphone'larin garantileri cogu zaman bir yillik. Su gune kadar kendi cevremde ilk yilda garanti gerektiren bi Iphone hic denk gelmedi. Yok demiyorum, illa ki vardir. Garantiye %99 ihtimalle ihtiyac duymassiniz.
Iphone'larda IMEI degisimi mumkun olmadigi icin, eger kaydi yapilmadiysa, kayit ucreti de odemeniz gerek ve bunun icin de pasaport gerek.
Guvenilir alici bulursaniz mantikli fakat ben yine de o riski almazdim.
Yakin ya da uzak cevrede, tanidik ya da tanidigin tanidigi olup da bi ayagi yurtdisinda olan birini bulamaz misiniz?
Illa ki alacagim diyorsaniz, alicinin telefonu kendisinin alip almadigini sorun. Daha once kullanilip kullanilmadigini sorun. Fatura tarihini sorun. Garanti suresini sorun. Servis gecmisinin temiz olduguna fair bir ispat isteyin. Yurtici kayit durumunu ogrenin.
Garantisi yok daha ne olsun birde kayıtlı mı alıcan kayıtsız mı ımeı atılmış olabilir