59 yaşında adam TikTok hesabı açtı. Geçen telefonundan TikTok uygulamasını sildim ondan habersiz. Ancak uygulamayı tekrar indirmiş. TikTok'ta takılanlarla dalga geçerdim şimdi şu hâle bak. TikTok'ta ne yapıyor olabilir?

59 yaşında adam TikTok hesabı açtı. Geçen telefonundan TikTok uygulamasını sildim ondan habersiz. Ancak uygulamayı tekrar indirmiş. TikTok'ta takılanlarla dalga geçerdim şimdi şu hâle bak. TikTok'ta ne yapıyor olabilir?

Ay ya 🤣 çok güldüm.. belli bir yaştan sonra farklı şeylere eğilimleri olur yani .. e ne yapsın yani.. canı sıkılıyodur.. dışarı çıkmasindan iyidir.. annenin gözünün önünde olsun.. boş ver takılma..
Bar, gazino hayatı eskide kaldı artık çok uzaklara gitmiyor, namaza da başladı
Peki sen neden bu kadar rahatsız oldun ki 😊
Bilmem istemiyorum öyle yerlerde takılmasını torun sahibi oldu zaten ne işi var TikTok'ta
Evlat olarak babanın takıldığı yerlere müdahale edemezsin ama.. tek bundan şikayet edecek kişi var oda annen..
Belki sadece vakit geçirmek istemiştir. Benim babamda indirmişti sonra sildim çünkü ulu orta yerde tiktok izlemesin diye. Tiktokta bazen kötü şeyler çıkıyor. İnsanlar hemen sapik der babama. Babamda yaşlı yani ne bilsin 😂
Cevap
15Cevap
merak etmiştir
Mehmet Ali Erbil'den feyz almış olabilir jfjfj
https://twitter.com/bpthaber/status/1564527764731985920?t=bkSVM-MY7EhphpbESIEOvA&s=19
Hayır olamaz buna inanmam olmamalı bu :D
Hahaha toplar geliyor toplar dediğinde bam güm patladım
Benim babamda eski toprak. Telefonu tuşlu. Dokunmatik hediye ettim istemedi. Bazen youtube açıyorum benim telefonumdan belgesel.. saatlerce bakıyor. Özellikle tarihi belgeselleri.
İbret almak için izliyor olabilir.
Ben de KS'u benzer bir amaçla kullanıyorum. Sorulan sorulara ve verilen cevaplara bakıp içinde yaşadığım toplumun mental sağlığını anlayabilmek için.
Böyle sorular gördükçe ailemin değerini anlıyorum ya canlarım🥰 hemen kötü düşünmeyelim belki de iyi şeler izlemek için açmıştır 😮💨
Orada iyi ne var ki
Oluyo ya bele dini şeyler şaiiacöqimxiacmiwlcialxis
Öyle şeyler izlemez normalde ama hadi hayırlısı
Yani iyi yönünden bakmaya çalışıyorum da o platformun pek de iyi yanı yok maalesef. Ama koskoca adamından da telefonundan uygulamayı silerek çözüme kavuşturamazsın
Herkes izliyor bakıyor diye merak edip indirmiştir gayet normal. Hoşuna gitmezse zaten siler uygulamayı
Kaç aydır telefonunda duruyor öyle. Sabah 9'a kadar oturuyor bilgisayar başında film izliyor.
Vay be var mı öyle babalar
Namaza başladı. Sabah namazını kılıyor sonra bir iki bardak votka içerek film izliyor
Hahshahsh baban harbi adammış evlatlık alsın beni
Abimin kız çocuğu oldu ilk defa dede oldu görüntülü konuşurken yerlere yatıp yuvarlanıyor mutluluktan enteresan biri yer değişelim kız çocuklarını çok sever zaten :D
Torunlar çocuklardan daha değerli oluyor ya. Mesela size gösteremediği sevgiyi pişman olup toruna fazlasıyla gösterebilir
Zaten 26 yıllık hayatımda beni öptüğünü hiç hatırlamam ahahahaha :D
Bu beni üzdü şu an.. yakmaya gidiyorum
Yok ben bu durumdan memnunum. Ama bugüne kadar bir dediğimizi iki etmedi hiç. Canım gereksiz bir şey istese ve ondan rica etsem gene de borca girer ve alır bana. Hakkını yemeyeyim şimdi :D
Demek ki sevgisini farklı yollarla gösteren birisi
Bence uygulamayı hemen silme. Önce hangi videoları izlediğine ve kimlerle mesajlaştığına bak. Sonrasında silersin
Hahahhaa çok güldüm. Bişey olmaz en fazla Tik Tokta ne yapabilir. Sadece ona buna para yollamasin kandirmasinlar dikkat et.
Neden hemen kötü düşündün ki ya da TikTok indirmesine neden bu kadar tepkilisin 🤔
Saçma sapan içerikler var diye biliyorum ben
Belli bi yaştan sonra farklı şeylere meyilleniyor yaşlı amcalar. Seninki de öyle olabilir
Bak içime kurt düşürdün şimdi :/
Vazgeçir. O mecradan hayır gelmez, farkında olmadan başına iş açar
Telefonundan sildim indirmiş gene. Bu konuda onunla konuşmaya ben bile utanıyorum
Benim annem ve babam da kullanıyor. Olur öyle şeyler..😬
Annenle baban ortak kullanıyorlarsa sorun yok bence :D
Hangimiz sıçarken Tiktok'ta gôtünü sallayan Latin karılarını izlemiyoruz, bırak izlesin
Yapma ya
Benimki de 56 yaşında TikTok hesabı var kulaklığı takıyor random geziyor salla gitsin.
Ne tür içerikler var orada?
Bilmiyorum saçma sapan karı kız falandır.
Ya ne olcak sanki izliyor zaman geçiriyor adam. Hem bende bakıyırum beğendiğim şeylere göre çıkıyor anasayfa da ki bilgili şeyler de var bence.
Baban örnek olmadın adam çıktı yoldan sonunda 😂
Pek hayırlı şeyler olmadığı kesin :D Keyifli akşamlar..
Tiktok hiç güzel bir platform değil lakin sor nedenini babana açıkla nolcak ki
Senin silmen birşeyi değiştirmez içinde varsa her türlü ilerler
Muhtemelen dans eden şalvarlı ablalar içindir.
İndirmekle hesap açmak farklı şeyler tabiki.
Neyi izlediğini görebildin mi peki ama o uygulama tam bi saçmalık neden indirdi acaba
Bende olsam babam tiktok vermezdim yani izin vermezdim ama allahtan babam tiktok tan nefret ediyor
İyi yönü yok maalesef ve sen sildiğin halde tekrar yüklediyse belirli bi amacı vardır sanıyorum
canım insanlara gülmek için bakıyordur. Mal çok.
Ben bile kullanmiyom geri de mi kalmış oluyom şimdi 😄
Gizlice bak arkasından 😅 kötü düşünme ya yararına kullanan da vardır bu uygulamayı
Canı sıkılıyordur öylesine izlemek için indirmiştir ne olacak xbxhsh
Alıp bir baksaydın en cok ne izliyorsa o tarz videolar düşer zaten ana sayfaya. Oradan belli olur ne yaptığı dkfkfk
Ona cesaret edemedim işte
Kanka adama yardım et 2 3 tane şöyle güzel bi p*rno indir izlesin haftada 1 kezde sil başka yükle yenilik lazım adama haklı tabi
E bunda ne var? Senin bu davranisin bok gibi adamim o cocuk degil telefonunu karistiramazsin
Babam olacak kişi TikTok gibi ergenlerin peydahlandığı uygulamalarda vakit geçiremez
Kanka o da bişeymi 70 yaşındaki dedem snapte seri kasıyor
Dedeme maşallah :D
Bende şaşırdım telefondan bişey anlamayan adam beni snapten eklemiş 😂
İşlerine gelince anlıyorlarmış demek ki :D
😂😅
Silmeye gerek yok saçma evet ama bırak istediğini yapsın kac yaşında adam sonuçta
Geçen merak ettiğimden ben de yükledim senin babanın akranları canlı yayınlarda bir birlerine şeylerini gösteriyordu, izleyenler çoluk çocuk genç yaşlı ne ararsan
Bence acayip eglenceli uygulama ama cok zamanini yer adamin dikkatli olmak gerek
Silene kadar bakaydın ya ne yapıyor diye
Cesaret edemedim
sıyasetcılerı takp edıyor olablır
Ömründe eline bir kere bile gazete almamış adam TikTok'ta siyaset takip edecek... Ölsem inanmam. Ülke yansa, satılsa adamın umurunda olmaz
Yanı dıyrosun kı mutlaka kızları ıleyecek oyle mı
Başka ne var orada ne zaman TikTok haberi yapılsa hep ergen kızlar konu oluyor cesaret edip geçmişine bakacam bi :D
uye adına da bak la :)
Yakında videoları çıkar babanın 😀
sdasdf deme öyle :D
Yaşlılar bayılıyor tiktok olayına
Umarım ''telefonunu çıkart'' diyen yaşlılar değildir
Emeklilik onu fazla yıpratmış sanırım🥲
Adam 12 yıldır emekli. Son zamanlarda telefon bağımlısı oldu
Annenle baban bosanirsa manevi olarak buradayız bil
Keşke boşansaydılar. Daha ağırını minik omuzlarım kaldırdı yıllarca. Bu yaştan sonra boşansalar ancak gülerim. Gene de eksik olma gizli :D
Troll değil mi soru 😲
Maalesef değil
Babanın keşfetine bak neler izlediğini görebilirsin
Bakacaktım ama karşılaşacağım şeylerden çekindiğim için bakmaya cesaret edemedim. Belki futbol falan takip ediyordur ama yine de bakmak istemiyorum
Tiktok? Futbol? Bak yine de travma olmasın
Bakma*
bir şey yapmıyordur videolara bakıyordur
Merak etmiştir vakit geçirmek için
cici anne gelecek sana hayırlı olsun
Can sıkıntısıdir.
pek iyi bir yanı yok
Biraz dans etmek istiyordur djhsjshshs
Ne var bunda izliyir olabilir
belki adam kafa dağıtmak istiyordur ksdkls
Başka yer mi bulamadı
keske silinse gereksiz seyler ya
Of babamda aynı 😕
Senin baban ne yapıyor TikTok'ta biliyor musun?
Komedi videoları izliyor
Annen yaşıyo mu?
evet
Şamata, heyecan.
Sadece video izlemek için olabilir
azmıştır
silme gizle bulamaz
Baban işi ticarete dökmüş ne karışıyorsun hahahah
Karı kıza bakıyordur başka ne olacak.😂
Hahahahhha legend
cellat fanı olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?