İnternet & Teknoloji İPhone 12 satıp mi 11 ultra alsam mı? Mehmetkr98 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar şarj çok hızlı bitiyor takas yapssam mı yeni cihaz garanti bitti fatura şarj her şey var Güncellemeler+1 yıl Günaydın İPhone 12 satıp mi 11 ultra alsam mı? Cevapla Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. 11 Pro'da ondan iyi değildir şarj olarak. 13'ten sonrasının bataryaları iyi. Satıp üstüne para ekle 13 veya 14 al. 0 0 Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 475 cevap paylaştı. 12 aynısından bendede var şarjı heme bitiyor garantili sinirden gittim 14 pro max aldım elime geçmedi henüz gelince şarj süresini paylaşırım 0 8 Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Nasıl bir sinir aga son model almışsın Yorumla Jöh06 +1 yıl 4-5 saat gidiyor ayar oldum 12 ye Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Ben 92 iken evden çıktım sabah 5 fazla oynamadım şu an 27 oyun oynamam sadece biraz tiktok telefon ile konuştum Yorumla Jöh06 +1 yıl 12 den bir cacık olmaz şu telefonum gelsin bekliyorum Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Satcam o telefonu alcam Yorumla Jöh06 +1 yıl 11 alacaksan promax al Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Mi 11 ultra veya mi 12s ultra alcam Yorumla Jöh06 +1 yıl İos tan androide dönemem denedim bir daha ama spnuç olumsuz Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 11 ultra diye bi şey mi var be 0 1 Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
11 Pro'da ondan iyi değildir şarj olarak. 13'ten sonrasının bataryaları iyi. Satıp üstüne para ekle 13 veya 14 al.
12 aynısından bendede var şarjı heme bitiyor garantili sinirden gittim 14 pro max aldım elime geçmedi henüz gelince şarj süresini paylaşırım
Nasıl bir sinir aga son model almışsın
4-5 saat gidiyor ayar oldum 12 ye
Ben 92 iken evden çıktım sabah 5 fazla oynamadım şu an 27 oyun oynamam sadece biraz tiktok telefon ile konuştum
12 den bir cacık olmaz şu telefonum gelsin bekliyorum
Satcam o telefonu alcam
11 alacaksan promax al
Mi 11 ultra veya mi 12s ultra alcam
İos tan androide dönemem denedim bir daha ama spnuç olumsuz
11 ultra diye bi şey mi var be
Var