İnternet & Teknoloji Bankalarla ilgili 2? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şimdi ben yapı krediden hesap açtım ama eve sözleşme gelicek imzalamam gerek eğer imzalamazsam başıma bir iş gelir mi bilen biri var mı? Güncellemeler+1 yıl Müşteri beyan formuymus imzalamazsam ne olur? Bankalarla ilgili 2? Cevapla Banka Soruları İş Soruları Yapı Kredi Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Ne alaka neden sözleşme geliyor? İmzalamasan bi şey olmaz ne olanak 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Müşteri beyan formuymus Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Onu elektronik ortamda da imzalayabiliyorsun , değişik Yorumla Soran +1 yıl Kurye ile teslim olucak yaziyo bilmiyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hesap açtıysan eve niye belge gelsin orada biter işlemler 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Müşteri beyan formuymus bişey olur mu imzalamazsam Cevap sahibi +1 yıl Online işlemler için imzalamalisin ya da bankaya gitmelisin Soran +1 yıl Hesabımı açmak istemiyorum başıma iş gelmez demi
Ajan_07 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Bişey olmaz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hesabımı açmak istemiyorum başıma iş gelmez demi Yorumla Ajan_07 +1 yıl Niye zaten yaptın ki böyle bişey Yorumla Soran +1 yıl Başta lazimdi şimdi lazım değil gelmeden almak istemiyorum yani Yorumla Ajan_07 +1 yıl 👍👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne alaka neden sözleşme geliyor? İmzalamasan bi şey olmaz ne olanak
Müşteri beyan formuymus
Onu elektronik ortamda da imzalayabiliyorsun , değişik
Kurye ile teslim olucak yaziyo bilmiyorum
Hesap açtıysan eve niye belge gelsin orada biter işlemler
Müşteri beyan formuymus bişey olur mu imzalamazsam
Online işlemler için imzalamalisin ya da bankaya gitmelisin
Hesabımı açmak istemiyorum başıma iş gelmez demi
Bişey olmaz