İnternet & Teknoloji Rehberinizde değişik şekilde kaydettiğiniz isimler var mı? morcivcikkkkk Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor insanları adıyla kaydetmeyi öğrenmem lazım djddjdj Güncellemeler+1 yıl Çok süper soru !! Teşekkürler 🧚🧚 Rehberinizde değişik şekilde kaydettiğiniz isimler var mı? Cevapla Rehber Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Baya var ya. Acayip isimler takmakta üstüme yok heheeh 1 2 Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl Tahmin etmek zor değil 😂 çirkinkalplinsan +1 yıl 🙈 gvhgcgfgdt
uzgunvatandas Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl bu bende takıntı ya herkesi adı soyadıyla kaydediyorum kaydedemezsem ellerim titriyor 1 1 Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl Nedense yakın arkadaşlarım beni adımla kaydedince beni de sıkıntı basıyor. Elime alıp kendim kaydediyorum djdj Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Var çok var böyle en masumu bu 1 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben de herkes adıyla kayıtlı annem babam da bir zaman öyleydi de kuzenim bana kızıp değiştirtmişti sjsjssj. 1 0 Yorumla
Sima_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet var adını hatırlayamadığım bi kızı lensli kız olarak kaydetmiştim 1 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Kız kardeşim eyyyyy Amerika burcu bay ke mal🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
Mervexx71 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Annem mOther diye kayıtlı. Lacan'ın büyük öteki kavramına gönderme. 1 0 Yorumla
milaates Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Her kez isimleriyle kayitli hatta bazilarinda soyadlariyla ekledim sadece anneme ma yazdim (mama aslinda ama cagirinca mama degilde ma diye cikiyor o yuzden ) bide sevgilim hayatim diye kayitli o zadar 1 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Ben de bırçimeee😂 1 1 Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl Birçiler bitmiyor djddjd Yorumla
kemal_19 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 540 cevap paylaştı. candir alkolik ahshhshs 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Birçi ben olabilirim 😃 1 1 Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aile büyüklerimi hitap ettiğim şekilde (annem, dayım, teyzem gibi) kayıt ederim, gerisini isimleriyle. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şeyimin kenarı diye Kayıtlı biri var. 😂 1 1 Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl 😂😂 Yorumla
MayaaGüzel Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yok öyle kimse😂herkes adıyla kayıtlı. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır yok genelde normal isimleriyle kaydediyorum. 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Tombik döner diye kaydettigim var 1 0 Yorumla
yildizgezegeni23 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Herkes adı soyadıyla kayıtlı bende 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hemdem var kankam. 1 1 Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl Aaa ne güzelmiş:)) Yorumla
filinta001 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Ez birçime ne demek 1 10 Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl “Ben açım “ demek Yorumla filinta001 +1 yıl Neden öyle kaydettin fjfjfk Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl Aramızda ufak bir espri djdjdj Yorumla filinta001 +1 yıl Neyin oluyor jfjfjf Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl Arkadaşım djdjd Yorumla filinta001 +1 yıl Özür dilerim aklıma fesatça şeyler geldiği için muhtemelen masumcadır fjfkkf Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl Özür dileyerek söylüyorum sanırım senin düşünceler fesat djdjd yoksa gayet masumca 🤷♀️ Yorumla filinta001 +1 yıl Sanırım demene gerek yok söyledim zaten ben bunu djdjjdd Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl Peki sustum djdjdj Yorumla filinta001 +1 yıl Anlaştık kfkff Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben açım ne alak 1 2 Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl Ufak bir espri aramızda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam 😉 Yorumla
polatalemdarim Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Kürt kızla olmaz 1 1 Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl Pekiiiiii djdjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Baya var ya. Acayip isimler takmakta üstüme yok heheeh
Tahmin etmek zor değil 😂
🙈 gvhgcgfgdt
bu bende takıntı ya herkesi adı soyadıyla kaydediyorum kaydedemezsem ellerim titriyor
Nedense yakın arkadaşlarım beni adımla kaydedince beni de sıkıntı basıyor. Elime alıp kendim kaydediyorum djdj
Bir tek bu var;
Var çok var böyle en masumu bu
Ben de herkes adıyla kayıtlı annem babam da bir zaman öyleydi de kuzenim bana kızıp değiştirtmişti sjsjssj.
Evet var adını hatırlayamadığım bi kızı lensli kız olarak kaydetmiştim
Kız kardeşim eyyyyy Amerika burcu bay ke mal
🤣🤣🤣
Annem mOther diye kayıtlı. Lacan'ın büyük öteki kavramına gönderme.
Her kez isimleriyle kayitli hatta bazilarinda soyadlariyla ekledim sadece anneme ma yazdim (mama aslinda ama cagirinca mama degilde ma diye cikiyor o yuzden ) bide sevgilim hayatim diye kayitli o zadar
Ben de bırçimeee😂
Birçiler bitmiyor djddjd
candir alkolik ahshhshs
Birçi ben olabilirim 😃
😂😂
Aile büyüklerimi hitap ettiğim şekilde (annem, dayım, teyzem gibi) kayıt ederim, gerisini isimleriyle.
Şeyimin kenarı diye Kayıtlı biri var. 😂
😂😂
İsim soyisim kayıtlı herkes
Yok öyle kimse😂herkes adıyla kayıtlı.
Herkes isim soyisimle kayıtlı.
Hayır yok genelde normal isimleriyle kaydediyorum.
Tombik döner diye kaydettigim var
Herkes adı soyadıyla kayıtlı bende
Hemdem var kankam.
Aaa ne güzelmiş:))
Ez birçime ne demek
“Ben açım “ demek
Neden öyle kaydettin fjfjfk
Aramızda ufak bir espri djdjdj
Neyin oluyor jfjfjf
Arkadaşım djdjd
Özür dilerim aklıma fesatça şeyler geldiği için muhtemelen masumcadır fjfkkf
Özür dileyerek söylüyorum sanırım senin düşünceler fesat djdjd yoksa gayet masumca 🤷♀️
Sanırım demene gerek yok söyledim zaten ben bunu djdjjdd
Peki sustum djdjdj
Anlaştık kfkff
"Yaşayan güzel kardeşim" FBJFBDMDFBFMFBDK
Patatesli puğaçam
Susamım
Ben açım ne alak
Ufak bir espri aramızda
Tamam 😉
ez birçime ne dememk
“Açım “ demek
Yoo hiç yok