Whatsapp, instagram gibi platformlarda kurulan grup konuşmalarından hoşlanıyor musunuz?
Hoşlanıyorum ✅
Hoşlanmıyorum ❌
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba, buna çok önceden "Hoşlanmıyorum" seçeneğini işaretleyip geçmişim. Muhtemelen oy verince 5 xper puan kazandıran soru olarak önüme düştü. Oyladım ama cevap yazmadım. Şimdi yazayım. Hoşlanmıyorum çünkü beni alakadar etmeyen ve genel manada da "boş sohbet" diyebileceğimiz konuşmalar oluyor. Bu da halilyle beni memnun etmiyor. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Sude hanım gözünüzden mi kaçtı yoksa bıkkınlık mı verdim? :)
Hayır vermedin 🙂 Hepsini okuyorum
Teşekkürler :)
G3nelde ben yönetici konumunda olurum olmasam bile sözüm geçer bundan dolsyı beğenmediğim karakterleri postalıyorum. Genelde 1 dakikayı geçer geömez konular cinselliğe kayıyor tadında yapıldığında güzel ama abazanlık seviyesi 31tanrıçasının kilodu seviyesindeki insanlat * koyuyor ortamı düz3ltmeyi başaramazsan muhabbet erotizmden çıkmaz muhabbetlerimiz epikten bronza kadar düşmğş olur gurup ya genel ev olur ya da ölür
konu ilk basta istenilen gibi gidiyor sonra birden olay farkli yere variyor kavga cikiyor sonra helallikler isteniyor sonra analara sovuluyor 18 e baglaniyor sonra arabalar siyaset derken yine bir gerilim kufurler falan sonra kimse de yazmiyor
Cevap
37Cevap
Hayır Hoşlanmıyorum
Örgütlenirmiş gibi, kimin ne konuştuğu belli olmayan grupları sevmem lakin 3-4 kişilik samimi arkadaş grubu idealdir.
Kafa dengi yoksa grubun pek bir keyfi olmuyor yoksa girip can sıkıntısı vermekten başka bir işe yaramıyorlar.. az olsun öz olsun 😊
Dostlarla boş yapmak için yapıyoruz arada güzel aktivite sonra olay bir yerden sorna bin lira verseler saçını eflatuna boyar mısın gibi sorulara dönüyor
Mümkünse girmem ama meslek gereği 3-5 gruptayım yinede
grup aklıma başka şeyler getiriyor ve zaten benzer yanı da yok değil. Hayır hoşlanmıyorum. Ben grup yapmam, sadece bir tek kişiyle görüşürüm ya da yazışırım. Hem insanın dikkati dağılır ya
Bazen...
İlgimi çekerse
...
Seçeneklerde olmalıydı
Bazen çok saçma ve alt seviye muhabbetler dönüyor
Güzel oluyo. Senin aklına gelmeyeni bir başkası söyleyebiliyo.
sevmiyorum o tip grupları mecbur kalmadığım sürece dahil olmam zart zurt ötüyo telefon sonra sinir oluyorum
Türk halkı çok boş konusuyor. Maltadaki dil okulundaki sınıf arkadaşlarımla grubum var harika muhabbetler dönüyor eğleniyoruz ☺
Hoşlanmıyorum zaten bir gruba girersem hemen 1 yıl sessize alıyorum
Konuyla alakasız ama instada kaç takipçin var. Kız arkadaşımla kıyaslayacağım
Cok uzun zamandir instagrami kullanmiyorum. Sadece arada kesfette video izleyip cikiyorum ve bu yuzden baya dusmus takipcim. 338 tane
Bir zamanlar yaklasik 15k vardi ama kapattim onu 😅
Hoslaniyorumda ama sonra ozelden yazmasalar ne guzel olur be
Bir de konusmak icin konusanlar cok yoruyor yaa. Gel bir sey danış falan neyse ama selam yazan var. selam ne?
S. l. m yazmistim da site duzeltmis. Site bile o kisaltmayi kabul etmiyor yaa.. Canim sitem WLXDDMDNDMD
Beni wp grubuna ekleyene mermi atarım
Neden
Hoşlanmıyorum. Haddini bilmeyenler olabiliyor. Gidip katil olmak istemiyorum.
Çok boş bi ortam discord daha iyi
Hoşlanırım da bazende sinirimi zıplatıyorlar
okuması daha zevkli :)
9 adet wp grubu var yetişemiyorum :D
Gruplardan uzak duruyorum
Hoşlanmam boş muhabbet
Hoşlanmıyorum..
Hiç sevmiyorum
Nefret ediyorum
pek hoşlanmıyorum çokta cevap vermiyorum
Fazla sevmem dahil olmam
Grup konuşmasını sevmiyorum