İnternet & Teknoloji Pc mi, telefon mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Pc Telefon Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Pc mi, telefon mu? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl İyi bir telefon fiyatı laptop u bile geçmis durumda. PC hiç kullanmadım o yüzden bilemiyorum..Ben telefon dedim, prariklik açısından. 2 0 Yorumla
NonUnendless Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 46% +1 yıl İkisi farklı şeyler ama telefonun ihtiyacına göre yeterli olması şart. Fazla para ver ama telefondan şikayetçi olma. Oyun oynamıyorsan ssd ve ram bilgisayarı uçurmaya yetiyor. Oyun için de ekran kartı yükseltirsin sonra. 0 0 Yorumla
Goldenfireball06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Telefon daha önemli artık sürekli elde, pc nadiren açar olduk daha güçlü değil çünkü. 0 0 Yorumla
itskagan Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Telefon. Arama yapabiliyon. Her yere götürebiliyon. 0 0 Yorumla
Ars01 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Pc nin yeri ayrı pc seçerdim ama günlük hayatta telefon ikisi seçeneğinide koysaydın 0 0 Yorumla
gamze__xx Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Şu sıralar PC ye ihtiyacım var 2 GB ram i var sinir oluyorum 10 saatte açılıyor bir oyun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İyi bir telefon fiyatı laptop u bile geçmis durumda. PC hiç kullanmadım o yüzden bilemiyorum..
Ben telefon dedim, prariklik açısından.
İkisi farklı şeyler ama telefonun ihtiyacına göre yeterli olması şart. Fazla para ver ama telefondan şikayetçi olma. Oyun oynamıyorsan ssd ve ram bilgisayarı uçurmaya yetiyor. Oyun için de ekran kartı yükseltirsin sonra.
Telefon daha önemli artık sürekli elde, pc nadiren açar olduk daha güçlü değil çünkü.
Telefon. Arama yapabiliyon. Her yere götürebiliyon.
Pc nin yeri ayrı pc seçerdim ama günlük hayatta telefon ikisi seçeneğinide koysaydın
Şu sıralar PC ye ihtiyacım var 2 GB ram i var sinir oluyorum 10 saatte açılıyor bir oyun
telefon