Düzeltme Bind değil Bing olacaktı
Hangi internet tarayıcısını tavsiye edersiniz?
Düzeltme Bind değil Bing olacaktı
Yeni laptop aldım. Bir internet tarayıcısı seçmem lazım. Hangisini seçsem karar veremedim. Google Chrome için çok güvenlik açığı var dediler. Bu yüzden Opera düşünüyorum. Duck Duck Go, Bind veya Yahoo nasıl olur bilemiyorum. Hangisini tavsiye edersiniz?
Google chrome ve Opera
İkisi ezelden beri çok iyi. Hız istiyorsan chrome, tasarım istiyorsan Opera. (Opera da chrome kadar hızlı.)
chrome
yandex nefret edicem yakında jdjasds
Bende Yandex sevmiyorum her şey için yeni sekme açıyor değişiyor mu bilmiyorum bakmadım ama sevmiyorum yani
Cevap
15Cevap
Bing seo konusunda çok temiz
Duckduckgo benim hep favorim
Google, artık gereksiz alakasız dolandırıcı sitelerininin önlerde çıkmasından bıktım.
"Google Chrome için çok güvenlik açığı var dediler"
Neremle gülsem bilemedim. Günümüzdeki çoğu modern tarayıcı temelinde Chromium kullanıyor. Chrome'a çok güvenlik açığı var diyenin Opera, Edge, Yandex vs. kullanmaması gerekiyor.
Bilgisayar hocası dedi
Hocan dediğini destekleyecek bir kaynak vermediği sürece ciddiye almam. Örnek:
cvedetails. com/product/15031/Google-Chrome. html? vendor_id=1224
cvedetails. com/product/3264/Mozilla-Firefox. html? vendor_id=452
Firefox temelinde Chromium kullanmıyor. İkisinde bulunan toplam CVE sayısı birbirine yakın. Bilgisayar hocan kendisine güveniyorsa çıksın Chrome/Chromium yazılımcılarını mor etsin
son 1 yıldan fazladır googleda haddinden fazla spam siteler üstlerde ilk sayfalarda çıkıyor ve google halen buna bir çözüm bulabilmiş değil :D bence fazla büyütmeyin gözünüzde.
Valla adam halk eğitimde bilgisayar kursu veriyor. Zamanında bilgisayar öğretmenliği okumuş. Profesyonel bir bilgisayarcı mı değil mi bilmiyorum. Sadece internet tarayıcısı ve arama motorları konusunu anlatırken Chrome için çok fazla güvenlik açığı var dedi o kadar. Ben onun söylediğini doğru kabul ederek öyle yazdım o kadar
@enteresanbiadam safsataya başvurduğunu görüyorum. google'un arama motorunun spama maruz kalmasıyla chrome'un yani arama motoru olmayan başka bir şey olan bir tarayıcının güvenliği bambaşka bir mevzudur. chrome'un çok fazla güvenlik açığı olduğunu savunan delil göstersin ya da sussun
Sen niye Chrome'u bu kadar çok savunuyorsun anlamadım. Ben buna söyleneni diyorum sen aslan kesiliyorsun. Senin bildiğin doğrudur o zaman ne diyeyim? Sende bilgisayarcısın sanırım, hoca da bilgisayarcı. Bir bildiği var ki öyle dedi demek ki. Güvenlik sorunundan kastı kişisel bilgileri başka yerlere satıyorsa eğer bu olabilir. Kaldı ki bu da küçümsenecek bir sorun değil. Kavga edeceğine öyle bir şey yok inanmıyorum dersin olur biter. Burada ahkam kesmeye gerek yok
argümanlarım var diye savunuyorum. başka bir olay yok
Eğer illegal işlerle ilgileniyorsan Duck Duck Go tavsiye ederim.
Ben Firefox kullanıyorum, gayet iyi bence. Chrome'mu bir türlü sevemedim
en zararsız site ve en güzeli google chrome
Brave var reklam engelleyicili onu kullanmayı tercih ediyorum. Hatta kripto para veriyordu kullandıkça da faydalanmadım o özelliğinden.
Windwos bilgisayarımda opera gx, macbook'da safari kullanıyorum.
Google Chrome kullanıyorum ben
Ben chrome dan başkasını kullanmıyorum
Google işte yani kim ne yapsın senin pc sızsın
Tavsiyer önemlidir
Bir tek Google değil başka arama motorları var
Aradığın bulunmuyor diğerlerinde kullanımıda hoşuma gitmıyor. Telefonda hangisini kullanıyorsun?
Oppi
Oppo*
Hayır tarayıcıyı sordum
He yine Chrome ama işte onun güvenlik sorunu varmış o yüzden başka tarayıcı düşündüm. Gerçi gene Chrome kurdum bilgisayara ama istersem değiştiririm
dak dak go nedir asgfdshdfh
O da bir arama motoru. Chrome, Yandex vs gibi. Ama söylendiğine göre kimsenin kişisel bilgilerini başkalarına satmıyormuş. Ne kadar doğrudur bilmiyorum
abi bir karar ver tarayıcı mı soruyorsun yoksa arama motoru mu. zira birbirinden farklı kavramlar bunlar.
Biliyorum farklı şeyler ama hangisini aradığımı anlayamadım. Muhtemelen arama motoru arıyorum
firefox güzel bence... deneyebilirsin...
Eski değil mi artık
ücretsiz VPN içeren tarayıcı #OperaBrowser
Vivaldi
Puffin freee
Mozilla her zaman tek geçerim.. 🦂
Chrome
opera gx
Opera GX
Maxthon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?