İnternet & Teknoloji Bu oyun kumar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor bu oyunun bağımlısıyım resmen bu oyun kumar sayılıyormu? Güncellemeler+1 yıl oyunun adı solitaire Bu oyun kumar mı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
XxŞehzadexX Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Fal açmak Kumar diğil ama oda Gğnah. şimdi sırf kumar grubu diğil diye bu Fal kartlarını masumlaştırmıyor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bu fal kartı değil solitaire diye bi oyun her bilgisayarda olan Yorumla XxŞehzadexX +1 yıl Amaç zihin açmaksa Santranç ta var her bilgisayarda.. Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Kumar haramm harammm kanka parali oynarsan tabi ama hobi oynarsan oyun sadece 0 2 Yorumla Soran +1 yıl aynen zaten hobi olarak oynuyorum eğlencesine sarıyor Yorumla İk4126 +1 yıl Ben anlamadim o oyunu kıral jokeri yeniyor as bilmem ne olmuyor birileri bos zamanını degerlendirmek için bişe bulmuş Yorumla
Yasin167 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Kumar değil normal oyun sadece oynamaya devam et sen. 1 0 Yorumla
hollandali33 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Aynen öyle 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ama kazanç yok üstünden Yorumla hollandali33 +1 yıl Boşa ugrasmissin çok yazık gerçekten Yorumla XxŞehzadexX +1 yıl Katılıyorum hollandali33. ilavetende Kumar demek kazananın ve kaybedenin olduğu aktiviteye denir.. ucunda ister para kazan ister başka bir şey. Sana katkısı olan uygulamalarla vakit geçirmen daha Fazla yararlı olur.. Santranç konusunda hala aynı fikirdeyim. Yorumla hollandali33 +1 yıl Santrac seversen pynayalim Yorumla XxŞehzadexX +1 yıl Çok uzun zaman oldu ve baya paslandım. malum yaş :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Fal açmak Kumar diğil ama oda Gğnah.
şimdi sırf kumar grubu diğil diye bu Fal kartlarını masumlaştırmıyor.
bu fal kartı değil solitaire diye bi oyun her bilgisayarda olan
Amaç zihin açmaksa Santranç ta var her bilgisayarda..
Kumar haramm harammm kanka parali oynarsan tabi ama hobi oynarsan oyun sadece
aynen zaten hobi olarak oynuyorum eğlencesine sarıyor
Ben anlamadim o oyunu kıral jokeri yeniyor as bilmem ne olmuyor birileri bos zamanını degerlendirmek için bişe bulmuş
Kumar değil normal oyun sadece oynamaya devam et sen.
Aynen öyle
ama kazanç yok üstünden
Boşa ugrasmissin çok yazık gerçekten
Katılıyorum hollandali33.
ilavetende Kumar demek kazananın ve kaybedenin olduğu aktiviteye denir.. ucunda ister para kazan ister başka bir şey.
Sana katkısı olan uygulamalarla vakit geçirmen daha Fazla yararlı olur.. Santranç konusunda hala aynı fikirdeyim.
Santrac seversen pynayalim
Çok uzun zaman oldu ve baya paslandım. malum yaş :)
sayılmıyo