İnternet & Teknoloji Samsung galaxy a23 kullanan var mı? Kalbi_mecruhh Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor şu an param yok ama alacam inşallah, kullanan var mı memnun musunuz Samsung galaxy a23 kullanan var mı? Cevapla Samsung Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,4b cevap paylaştı. Güzel bir telefon 0 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl A13'te alabilirsin. Arkadaşım da A23 ve A13 arasında kaldı. A13'ü aldı ve baya da memnun. A13'ü de düşünebilirsin 0 0 Yorumla
morbiusss Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Çok güzel bir telefon şuanda pahalı baya 4500 almıştım 0 7 Yorumla Kalbi_mecruhh +1 yıl Kullandıysanız nasıl iyi mi kaç sene gitti Yorumla morbiusss +1 yıl Eşime aldım 1 yılı geçti çok güzel bir telefon mavi rengi almistim Yorumla Kalbi_mecruhh +1 yıl Tamam teşekkür ederim Yorumla Kalbi_mecruhh +1 yıl şu an ki fiyatı 6 Bin ama Yorumla morbiusss +1 yıl Eminmisiniz 6600 6700 civarı Yorumla Kalbi_mecruhh +1 yıl Evet öyleymiş şimdi baktım Yorumla morbiusss +1 yıl Yükseldi ya fiyatlar Yorumla
Symyrne Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Bunu kullanmıyorum ✨ 0 1 Yorumla Kalbi_mecruhh +1 yıl Peki teşekkür ederim 🦋 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mukemmel bu bende var 0 1 Yorumla Kalbi_mecruhh +1 yıl Gerçekten mi ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Güzel bir telefon
A13'te alabilirsin. Arkadaşım da A23 ve A13 arasında kaldı. A13'ü aldı ve baya da memnun. A13'ü de düşünebilirsin
Çok güzel bir telefon şuanda pahalı baya 4500 almıştım
Kullandıysanız nasıl iyi mi kaç sene gitti
Eşime aldım 1 yılı geçti çok güzel bir telefon mavi rengi almistim
Tamam teşekkür ederim
şu an ki fiyatı 6 Bin ama
Eminmisiniz 6600 6700 civarı
Evet öyleymiş şimdi baktım
Yükseldi ya fiyatlar
Bunu kullanmıyorum ✨
Peki teşekkür ederim 🦋
Mukemmel bu bende var
Gerçekten mi ya