Casper marka eski bilgisayarım elden çıkartmak istiyorum sadece evde boş boş duruyor parası da önemli değil
Ama internetten satmak istemiyorum telefoncular alır mı?
Casper marka eski bilgisayarım elden çıkartmak istiyorum sadece evde boş boş duruyor parası da önemli değil
Ama internetten satmak istemiyorum telefoncular alır mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
letgo veya sahibinden tarzı yerlerden satabilirsin.
Bilgisayarı satarken içindeki harddiski çıkarda sat. Sen harddiskteki verileri silsende o veriler tekrardan geri çağırılabiliyor.
Teşekkür ederim nasıl çikartcam
Laptop kullanıyorsan ya da masaüstü kullanıyorsan internette bir sürü videosu var. Harddiski söktükten sonra da sakla. ya da içini aç içindeki mekanik metal diski bir tornavida ile çizerek imha et.
Tamamdır teşekkür ederim
Ben alayım kanka bari bana da ucuz bişey lazımdı aslında telefondan yapamadığım işleri görmek için
Al hahahah
Ciddiyim kız shfjsh sen bana yaz onun özelliklerini buldurtturacam sana
Sahibinden'e Letgo'ya koy gider o, ihtiyacı olan birine ucuza ver telefoncuya verme.
Teşekkür ederim kargoyla falan uğraşmak istemedim ama öyle yapayım
bana detaylarını atarmısın sana hemen fiyat cıkartayım
Ya maalesef ki bir bilgim yok bi araştırayım ben de
Telefon numaranı verirmisin benimde yeni aldığım kutusunu dahi açmadığım masa üstü oyuncu bilgisiyarim var 0 sıfır
Özellikleri neler, Casper olunca kötü olmuyor. 😂
Çok eski ya bilmiyorum tam özelliklerini
Çocuğun birine hediye et o zaman işlerine yararsa paraya ihtiyacın yoksa.
Aynen o da olur
Veya dolap gardrops gibi uygulamalardan satarsın kargoyla.
Yok ya kargo olayı çok sıkıntılı teknolojik eşya satmam öyle elden vereyim diye sormuştum
Hiç sıkıntılı değil aslında kargoya gidip bir kod veriyorsun sadece adreslerinizi bile bilmeden ücretsiz gönderiyorsun.
Teşekkür ederimm 😊
Parası önemli değilse hic satma kalsın veya herhangi bir yere sat gitsin
Aynen çok eskiyse, çevrende birilerine verebilirsin.
Sen işe yaramadığını zannedersin ama sadece biraz bakıma ihtiyacı olabilir. Boşa gitmesin.
Hocam bence satmayın. Satsanız da o paraya alamazsınız çok düşük meblağlar.
Ben kendime yeni laptop aldım zaten boşu boşuna yer kaplıyor elden çıkartmak istiyordum
Gün gelir lazım olur ederinden daha düşük bütçeye gider o yüzden söyledim. Size kalmış mal sizin hocam. Letgo , sahibinden ya da dolap gibi uygulamalara koyup kısa zamanda satabilirsiniz.
Tamamdır teşekkürler
istanbuldaysan 2. elciler var kadıköyde
İstanbuldayım
kadıköy yazıcıoğlu ş hanının yanındaki iş hanı 2. katta var, oradan fiyat sor işine gelirse ver gelmezse o fiyata biraz daha ekle internette letgo sahibinden sitelerinidene
Çok teşekkür ederim ben fiyatında değilim maksat elden çıkması yani yer kaplıyor boşu boşuna
e at çöpe:)))
Çöpe mi atayım 😀
yer kaplıyormuş:)
Çocuğa verme fikri daha mantıklıymış😄
bilgisayarın özellikleri ne arızası ne modeli kaç yılı
Hiç bilmiyorum casper eski bi bilgisayarı arızası yok çalışıyor
o zaman letgo ya koy sat son kullanıcıdan daha çok kazanırsın
Tamamdır teşekkür ederimm
Bişi değil😄
Yeni aldığında Casper mi
Apple
Parana yazık
Neden çok güzel bence
Özellikleri ne kaça aldın
22 bine aldım özellikleri hakkında bilgim yok 😀
Normal sanırım
Aynen bilgisayarlara göre iyi fiyatı tek sıkıntı Microsoft office programları ücretli
Oto pazarına götür kesin alırlar
Sahibinden ya da letgo ya koy
Ne kadarda satıcan
Bilmiyorum ki
Alır