İnternet & Teknoloji Sadece wp kullanan kizz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Neden instagram kullanmaz sadece wp kullanıyorum soruyorlar neden instagram iletisimin kaynağı diyorlar ne diyim? Güncellemeler+1 yıl Nedennn Güncellemeler+1 yıl Sadece wp kullanan kizz? Sadece wp kullanan kizz? Cevapla Instagram Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben de sadece wp kullanıyorum. İnstam yok. İlgimi çekmiyor çünkü. Kimsenin hayatını ve paylaşımlarını merak etmiyorum. İletişime geçmek istediğim insanlarla yüzyüze konuşuyorum. Keşfette boş videolar izleyerek saatlerce zaman öldürmek istemiyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim. kafadansin bayildim Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Instagram ne ya. Bende de bi wp var burayı saymıyorum. İnsanlar alışmış saçmalıklara 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Helal vallahi opcem seni alnindan ama Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Dudaklarında ruj varsa sil knk 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok knk Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Adamsın öp Yorumla Soran +1 yıl Öptüm Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Allah razı olsun 😃🌸 Yorumla Soran +1 yıl Sendendeee Yorumla
Romantikçaki Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Hiç bişey deme adres ver gelip alıyım seni 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden djsjsjs Yorumla Romantikçaki +1 yıl Evlenecez Yorumla Soran +1 yıl Niye yahuu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yani aslında gerçekten Instagram iletişim kaynağı haber kaynağı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama sevmiyorum ne diyim Yorumla
Maxp3yne Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Gel evlenelim oyleysen 😂😂 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla Maxp3yne +1 yıl Bende kullanmam foto paylasan kiz istemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Yani herkes her haltini paylasiyor ozel hayat diye birsey var insanlar seni merak etsin bu karar kolay olma Yorumla Maxp3yne +1 yıl Yatakta foto atiyorlar mesela Yorumla Soran +1 yıl Ay evettt Yorumla Maxp3yne +1 yıl Ya seninle konusmayi çok istiyorumm Yorumla Soran +1 yıl Neden yaa Yorumla Maxp3yne +1 yıl Yorumlardan değil Yorumla Soran +1 yıl Nasil yani Yorumla Maxp3yne +1 yıl İstek at bana Yorumla Soran +1 yıl Emir verme! Yorumla Maxp3yne +1 yıl Hayirrr emir vermiyorumm Yorumla Maxp3yne +1 yıl Heyecandann Yorumla Maxp3yne +1 yıl Kusura bakma Yorumla Soran +1 yıl Ne bu heyecan Yorumla Maxp3yne +1 yıl İstek atmayacakmısın? Yorumla Soran +1 yıl Atttimm Yorumla
Canselsevinç Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Wp güzel ya 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İnstagram Yorumla Canselsevinç +1 yıl Instagram güzel de wp daha samimi Yorumla Soran +1 yıl Aynnn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben de sadece wp kullanıyorum. İnstam yok. İlgimi çekmiyor çünkü. Kimsenin hayatını ve paylaşımlarını merak etmiyorum. İletişime geçmek istediğim insanlarla yüzyüze konuşuyorum. Keşfette boş videolar izleyerek saatlerce zaman öldürmek istemiyorum.
Benim. kafadansin bayildim
Instagram ne ya. Bende de bi wp var burayı saymıyorum. İnsanlar alışmış saçmalıklara
Helal vallahi opcem seni alnindan ama
Dudaklarında ruj varsa sil knk 😂
Yok knk
Adamsın öp
Öptüm
Allah razı olsun 😃🌸
Sendendeee
Hiç bişey deme adres ver gelip alıyım seni
Neden djsjsjs
Evlenecez
Niye yahuu
Yani aslında gerçekten Instagram iletişim kaynağı haber kaynağı
Evet ama sevmiyorum ne diyim
Gel evlenelim oyleysen 😂😂
Neden ki
Bende kullanmam foto paylasan kiz istemiyorum
Yani herkes her haltini paylasiyor ozel hayat diye birsey var insanlar seni merak etsin bu karar kolay olma
Yatakta foto atiyorlar mesela
Ay evettt
Ya seninle konusmayi çok istiyorumm
Neden yaa
Yorumlardan değil
Nasil yani
İstek at bana
Emir verme!
Hayirrr emir vermiyorumm
Heyecandann
Kusura bakma
Ne bu heyecan