Başlangıç seviyesi bir kamera alacağım. Sizce nasıl bu kamera. İkinci elden temiz kamera bakıyorum da bu modeli buldum. Pek bilgim yok özellikleri iyi mi?
Makineden anlamıyorum maalesef. Fiyatlara baya baktım o konuda sıkıntı olmaz da bozuk çıkma konusunda bende tereddütluyum bakalım. Bu almayı düşündüğüm az kullanılmış kutusu falan hep duruyormuş yani. Bı arkadaş vardı ona bı sorayım bari
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet iyi bir kamera
2. el al reis tanıdık vasıtasıyla sıfırlar çok pahalı değmez ben 2. el aldım memnunjm
Gardrops dolap gibi uygulamalara bakıyorum şimdi. Senin aldığın hangi markaydi
Canon 650d anlar mısın makineden falan bozuk makine alma ya da pahalıya vermesinler anlayan birine danışmak daha mantıklı bence
Makineden anlamıyorum maalesef. Fiyatlara baya baktım o konuda sıkıntı olmaz da bozuk çıkma konusunda bende tereddütluyum bakalım. Bu almayı düşündüğüm az kullanılmış kutusu falan hep duruyormuş yani. Bı arkadaş vardı ona bı sorayım bari
Birini sormadan alma bence bozuk falan çıkar sıkıntı olur parana yazık olur
Fiyatı uygu olsun yeter. Başlangıç için
Evet fiyatı uygun 700-800 falan değişiyor bu model. Şimdikilik böyle ucuz alırım ilerde kaliteli bı lens alıp lensini değiştiririm diye düşünüyorum
Kesinlikle doğru mantık 👍🏻
bütçen nedir?
İkinci el bakıyorum. En fazla 800lira falan verebilirim. Fotoğraftaki de 800 liraydi.
hmm bütçen düşük biraz ama o fiyata da makineler var tabi alabilirsin bu paylaştığını
ama bence sirkecide hayyam pasajı diye bi yer var oraya gidip bak, makineden anlayan biriyle, hem taksit bile yaptırabilirsin