İnternet & Teknoloji İnternet kapalıyken telegrama girersem son görülmem değişir mi? Sılajdfjd Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İnternet kapalıyken telegrama girersem son görülmem değişir mi? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İnternet kapalıyken telegrama girersem son görülmem değişir mi? Cevapla Telegram Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sezai_acima Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eğer ki internetin kapalıysa telegarm son görülmen değişmez, lâkin internet kapalıyken telegrama neden gireceksin :D 0 0 Yorumla
nereyeböylehey Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Değişmez ama neti açtığın an kaçta girdiysen o görülür 0 8 Yorumla zulemazahirr +1 yıl Yoo öyle bir şey olmaz Yorumla Sılajdfjd +1 yıl Yani internet kapalıyken giriyorum değişmiyor ama telegramı kapatıp interneti açtığım anda kapalıyken girdigim saat görünüyor mu? Yorumla nereyeböylehey +1 yıl Yaaa nasıl olur öyle olur işte ben de kullanıyorum kaç defa denedim 😂 Yorumla Sılajdfjd +1 yıl Ya herkes farklı bir şey söylüyo deliricem 😂 Yorumla Sılajdfjd +1 yıl Telegram kullanıyor musunuz Yorumla nereyeböylehey +1 yıl Kız ben en az 10 kez denedim oylee inan bana Yorumla Sılajdfjd +1 yıl Kullanıcı adımı versem son görülmeme baksanız olur mu Yorumla Sılajdfjd +1 yıl Az önce arkadaşıma kontrol ettirdim, görülmüyor. Nasıl bu kadar emindin😂 Yorumla
Gönülleresorrr Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Değişmez ama İnternet gelirse değişir 0 3 Yorumla Sılajdfjd +1 yıl Ama interneti telegramdan çıktıktan sonra açıyorum, öyleyse kapalıyken girdigim saat görülür mü? Yorumla Gönülleresorrr +1 yıl Görülür Yorumla Sılajdfjd +1 yıl Az önce arkadaşıma kontrol ettirdim, görünmüyor Yorumla
Geminism Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Neti açtığın gibi değişir 0 1 Yorumla Sılajdfjd +1 yıl WhatsApp gibi değil mi bu da, whatsapta değişmiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eğer ki internetin kapalıysa telegarm son görülmen değişmez, lâkin internet kapalıyken telegrama neden gireceksin :D
Değişmez ama neti açtığın an kaçta girdiysen o görülür
Yoo öyle bir şey olmaz
Yani internet kapalıyken giriyorum değişmiyor ama telegramı kapatıp interneti açtığım anda kapalıyken girdigim saat görünüyor mu?
Yaaa nasıl olur öyle olur işte ben de kullanıyorum kaç defa denedim 😂
Ya herkes farklı bir şey söylüyo deliricem 😂
Telegram kullanıyor musunuz
Kız ben en az 10 kez denedim oylee inan bana
Kullanıcı adımı versem son görülmeme baksanız olur mu
Az önce arkadaşıma kontrol ettirdim, görülmüyor. Nasıl bu kadar emindin😂
Değişmez ama İnternet gelirse değişir
Ama interneti telegramdan çıktıktan sonra açıyorum, öyleyse kapalıyken girdigim saat görülür mü?
Görülür
Az önce arkadaşıma kontrol ettirdim, görünmüyor
Neti açtığın gibi değişir
WhatsApp gibi değil mi bu da, whatsapta değişmiyor